Szukam teamu do 3v3

Tak jak w temacie, szukam dwóch w miarę ogarniętych graczy na serwerze EU do popykania 3v3 wieczorkami.

Jeżeli chodzi o komunikacje to ja bym preferował naszego forumowego venta.

Piszcie czym gracie i może już dzisiaj późniejszą porą da się zagrać jakąś treningową gierkę.

Ja pogrywam ostatnio(Pantheon'em, Garen'em i od biedy Malthazar'em, Sinned'em)

Mogę się zgłosić. Jestem bardzo ogarnięty (Kennen ftw ^^). Mikro ostatnio nie mam ale spokojnie sobie poradzę bez niego (w mojej liście gier mam 10 win'ów na 10 gier ) wystarczy, że będziesz mi sygnalizował tą migawką xD Skype:tsunamifreefall94

Jak co tez jestem chętny.

Gram tylko 3on3: Przeważnie Warwick,Morde i Rammus.

Jak co mam swoje Mumble,więc nie ma problemu.

Ja również chętnie zagram. Moje statystyki nie są jakieś super bo 269W - 251L, ale to nie zawsze moja wina. Jak widać gram długo, głownie Tankami. Niedługo kupie Vladimira (kwestia 1-2 dni). GG: 10594690 Skype: ogi_ten_prawdziwy

Nie używam skype'a, najlepiej podawajcie też nicki ingame i proponuję dzisiaj o 20:00 coś razem zagrać.

Mój nick: Von Gard

Dziś nie da rady, w tygodniu mam mało czasu, ign:Tsukineko88, ale święta się zbliżają więc troche będzie się grało

Mogę się zgłosić. Jestem bardzo ogarnięty (Kennen ftw ^^). Mikro ostatnio nie mam ale spokojnie sobie poradzę bez niego (w mojej liście gier mam 10 win'ów na 10 gier ) wystarczy, że będziesz mi sygnalizował tą migawką xD Skype:tsunamifreefall94

Jedyny konkretny kennen na UE to jestem ja!

Nick w grze: Eruru. Z tego co wiem na razie jest update i nie mam pewności czy do 20:00 się wyrobią.

Nie pokręciłeś coś? Właśnie grałem. ;]

Znaczy na US dodawali dzisiaj Cassiopeie. Cały czas był upadate a teraz serwer jest Busy...

Ok nick xplode20

ventrilo mowimy nie...

Mumble/Teamspeak3 Tak :)

Level 30 rankedy/normal Tak Tak ;)

Ventrilo to syf ;)

Znaczy na US dodawali dzisiaj Cassiopeie. Cały czas był upadate a teraz serwer jest Busy...

Mówimy o serwerze EU.

Ok nick xplode20ventrilo mowimy nie...Mumble/Teamspeak3 Tak Level 30 rankedy/normal Tak Tak Ventrilo to syf

Nie jestem zainteresowany Twoją kandydaturą z pewnych powodów, sry.

Edit: To nikt nie ma ochoty na jakąś grę teraz 3v3? Mój nick: Von Gard

dobra spoko... i tak raczej niechcialem a mozna wiedziec dlaczego chce wiedziec^^

pewnie sTark ten noobek maczal w tym palce...

xenOn jaki masz nick ingame? Gramy coś?

xenOn jaki masz nick ingame? Gramy coś?

Dodałem cię.Odezwę się w grze.

Bump

Pogrywamy trochę z xen0n'em, ale wciąż brakuje nam jednego gracza do team'u.

Najlepiej 30 lvl pogrywający Sionem/Mundo/Olafem/Nunu, ale to nie jest najważniejsze.

Byłby ktoś chętny? Dla przypomnienia podaję, że gramy na UE, a mój nick: Von Gard

Ja chętnie mogę zagrać zazwyczaj gram morde / xinem / le blanc no i oczywiście na UE

Nick : FilthyLucre

Wysłałem Ci zaproszenie ingame. ;]

Tak jak w temacie, szukam dwóch w miarę ogarniętych graczy na serwerze EU do popykania 3v3 wieczorkami.

Jeżeli chodzi o komunikacje to ja bym preferował naszego forumowego venta.

Piszcie czym gracie i może już dzisiaj późniejszą porą da się zagrać jakąś treningową gierkę.

Ja pogrywam ostatnio(Pantheon'em, Garen'em i od biedy Malthazar'em, Sinned'em)