Szukam teamu do flyffa

Jak w temacie. Szukam teamu do flyffa.Możemy grać albo na globalu lub na FlyForFame ( polecam flyforfame bo globala spieprzyła wersja 13...) Wszyscy najlepiej żebyśmy zaczęli gre od nowa. Ja na 100% będe blade 1v1.Na wyższym lvlelu możemy zrobić gildię.Co myślicie o tym pomyśle?

Przylaczam sie , jakie raty sa na flyforfame , bede grac Bladem AoE :D Chociaz wydaje mi sie ze i tak nic z tego niebedzie :D Przydal by nam sie jakis assist ( Healer )

FlyForFame to podobno najlepszy priv serv . 25x exp i taki dobry bo większa frajda z wbitego lvla :)

Ja chętnie się do was przyłącze tylko podajcie mi link do pobrania tej gry ( wersje obsługującą ten serwer ) ... I link do strony serwera :D Hmmm ... jak bym grał to chyba moim kochanym BP :P

Dzieki Trej , napisz do mnie na gg : Usunolem bo za dużo noobkow do mnie pisało

@

Silver AoE czy 1vs1 ? Juz updatuje . Silver na stronie fff na gorze pisze Patcher nacisnij na to sciagnij i potem wejdz w moj komputer , programy , gpotato , flyff i zamien plik flyff na plik ktorego sciagnoles

nie mam w co grac.. tez moge sie dolaczyc??

Ja mogę grać RM ;d jak cos pisac gg 3757144 xfire krausik7

1vs1 :P Ale jszcze sie zastanawiam ... bo mogę grać albo BP 1vs1 Albo Knightem 1vs1 ... ale chyba BP ... Acha i jeszcze jedno , powiedzcie mi tylko czy FlyForFame obejmuje v12 czy v13 clienta ??

ej to gramy w tego flyf for fame?? tylko prosze powiedzcie z kad to pobrac??

Obejmuje clienta v.13 zapomnialem powiedzec ze jesli chcecie sciagnac ten plik zeby grac to musicie na stronie glownej nacisnac donate i potem na patcher .

spoko zacznę ściągać jutro bo dziś mi się nie chce :D

Ale ludzie polecam naprawde FlyForFame chyba że gramy na globalu.. to jak wkońcu ??

Żeby grać w fame trzeba najpierw ściągnąc globca i potem przerzucić pliki.

www.flyforfame.com tutaj oficjalna strona servera.

gramy na fame!!! :P

Ja bardzo chętnie się przyłącze. Bd grał AoE rmem.

Zastanawiam się czy opłaca się grac na ff(fame) bo ja wbiłem w 1h bronią na 15 lvl i eq na 15 lvl na stworach na 21 lvl 32 lvl ! Jak tak dalej pójdzie to ja jutro dobije do 70 lvl :D

Landrynka... taki exp jest do lvla 60 :P potem jest 1% za mooba, no jak na ten lvl duży exp ,ale nie nabijesz w jeden dzień 70 :P

ok gramy na fame/ tylko chyba teraz nie dziala

Jak mozna to ja tez chcialbym sie dolaczyc do tego teamu tylko jak zrobic zeby grac na tym fame napiszcie prosze moje gg: 12981546 :rolleyes:

Ok juz wiem to zaczynamy gre jak sie bedzie gildia nazywac ze sie zapytam?? ;)

Poland Guild :]