Jak w temacie. Szukam teamu do flyffa.Możemy grać albo na globalu lub na FlyForFame ( polecam flyforfame bo globala spieprzyła wersja 13...) Wszyscy najlepiej żebyśmy zaczęli gre od nowa. Ja na 100% będe blade 1v1.Na wyższym lvlelu możemy zrobić gildię.Co myślicie o tym pomyśle?
Szukam teamu do flyffa
Przylaczam sie , jakie raty sa na flyforfame , bede grac Bladem AoE Chociaz wydaje mi sie ze i tak nic z tego niebedzie
Przydal by nam sie jakis assist ( Healer )
FlyForFame to podobno najlepszy priv serv . 25x exp i taki dobry bo większa frajda z wbitego lvla
Ja chętnie się do was przyłącze tylko podajcie mi link do pobrania tej gry ( wersje obsługującą ten serwer ) ... I link do strony serwera Hmmm ... jak bym grał to chyba moim kochanym BP
Dzieki Trej , napisz do mnie na gg : Usunolem bo za dużo noobkow do mnie pisało
@
Silver AoE czy 1vs1 ? Juz updatuje . Silver na stronie fff na gorze pisze Patcher nacisnij na to sciagnij i potem wejdz w moj komputer , programy , gpotato , flyff i zamien plik flyff na plik ktorego sciagnoles
nie mam w co grac.. tez moge sie dolaczyc??
Ja mogę grać RM ;d jak cos pisac gg 3757144 xfire krausik7
1vs1 Ale jszcze sie zastanawiam ... bo mogę grać albo BP 1vs1 Albo Knightem 1vs1 ... ale chyba BP ... Acha i jeszcze jedno , powiedzcie mi tylko czy FlyForFame obejmuje v12 czy v13 clienta ??
ej to gramy w tego flyf for fame?? tylko prosze powiedzcie z kad to pobrac??
Obejmuje clienta v.13 zapomnialem powiedzec ze jesli chcecie sciagnac ten plik zeby grac to musicie na stronie glownej nacisnac donate i potem na patcher .
spoko zacznę ściągać jutro bo dziś mi się nie chce
Ale ludzie polecam naprawde FlyForFame chyba że gramy na globalu.. to jak wkońcu ??
Żeby grać w fame trzeba najpierw ściągnąc globca i potem przerzucić pliki.
www.flyforfame.com tutaj oficjalna strona servera.
gramy na fame!!!
Ja bardzo chętnie się przyłącze. Bd grał AoE rmem.
Zastanawiam się czy opłaca się grac na ff(fame) bo ja wbiłem w 1h bronią na 15 lvl i eq na 15 lvl na stworach na 21 lvl 32 lvl ! Jak tak dalej pójdzie to ja jutro dobije do 70 lvl
Landrynka... taki exp jest do lvla 60 potem jest 1% za mooba, no jak na ten lvl duży exp ,ale nie nabijesz w jeden dzień 70
ok gramy na fame/ tylko chyba teraz nie dziala
Jak mozna to ja tez chcialbym sie dolaczyc do tego teamu tylko jak zrobic zeby grac na tym fame napiszcie prosze moje gg: 12981546
Ok juz wiem to zaczynamy gre jak sie bedzie gildia nazywac ze sie zapytam??
Poland Guild :]