Szukam teamu które miało gold elo(powyżej 1450). Jeżeli był by ktoś tak miły i mógł mnie zaprosić tylko na zakończenie sezonu(a w 3 sezonie wyrzucić) był bym bardzo wdzięczny. Bardzo mi zależy na skinie do Janny.
serwer: EU Nordic mój nick:Tigcex
Szukam teamu które miało gold elo(powyżej 1450). Jeżeli był by ktoś tak miły i mógł mnie zaprosić tylko na zakończenie sezonu(a w 3 sezonie wyrzucić) był bym bardzo wdzięczny. Bardzo mi zależy na skinie do Janny.
@puma2265 o ile się nie mylte to ci nic nie da, ponieważ musisz być w 5 rozegranych rankedach teamowych aby coś dostać (jakoś tak jest ).
5 rankedów dla mnie to nie problem
Też chętnie bym dołączył do takiego teamu
@F5
A ja bym sobie z kimś po prostu pograł. Nick w grze Skorki.
ja tez bym pograł moj nick to MigUh
Chętnie bym doszedł to takiego teamu i pograł żeby mieć gold... na Solo jakoś nie mogę... co przekroczę 1400 to trafiają mi się tacy ludzie, że przegrywam 3 gry pod rząd i spowrotem do 1400... i tak już z 4 razy miałem jak tylko przekroczyłem 1400 xD... Mam dość. Pograłbym nawet 3v3 byleby był gold. Nick: Scar3, EUNE
Zrozumcie, że jeżeli chcecie mieć brane pod uwage drużynowe elo, to musicie zagrać w 5 meczach -,-.
Przecież napisałem, że chce pograć... Nie wiadomo kiedy skończy się sezon 2 bo nie wszystko mają gotowe, więc można spróbować.
Przecież napisałem, że chce pograć... Nie wiadomo kiedy skończy się sezon 2 bo nie wszystko mają gotowe, więc można spróbować.
Nie wiadomo ?? To ja ci powiem kiedy, przy następnym patchu ,Poza tym nie kieruje tego tylko do ciebie, ale także do innych.
To tak nie działa, trzeba mieć 5 gier zagranych i 5 WYGRANYCH, więc jeżeli dojdziecie do Gold Albo powyżej teamu to zapewnie wasz poziom podczas gry bedzie katastrofalny ..
Skąd wiesz jaki będzie mój poziom skoro jeszcze nie grałem w "zgranej" drużynie, a w tych mniej ogarniętych całkiem dobrze mi idzie.
Tu już nie chodzi o zgraną drużynę, ale również o znajomość i przyjaźn Całkiem inaczej sie gra z nową drużyną, a całkiem inaczej z znaną. Na 1600 5 v 5 robią takie taktyki że to sie posrać można, i jak wy nic nie wymyślicie genialnego oryginalnego to macie klęske ;D na 1900 to już masakra ...