Szukam teamu na zakończenie sezonu 2. GOLD ELO

Szukam teamu które miało gold elo(powyżej 1450). Jeżeli był by ktoś tak miły i mógł mnie zaprosić tylko na zakończenie sezonu(a w 3 sezonie wyrzucić) był bym bardzo wdzięczny. Bardzo mi zależy na skinie do Janny.

serwer: EU Nordic mój nick:Tigcex

@puma2265 o ile się nie mylte to ci nic nie da, ponieważ musisz być w 5 rozegranych rankedach teamowych aby coś dostać (jakoś tak jest :P).

5 rankedów dla mnie to nie problem ;)

Też chętnie bym dołączył do takiego teamu ;)

@F5

A ja bym sobie z kimś po prostu pograł. Nick w grze Skorki.

ja tez bym pograł moj nick to MigUh

Chętnie bym doszedł to takiego teamu i pograł żeby mieć gold... na Solo jakoś nie mogę... co przekroczę 1400 to trafiają mi się tacy ludzie, że przegrywam 3 gry pod rząd i spowrotem do 1400... i tak już z 4 razy miałem jak tylko przekroczyłem 1400 xD... Mam dość. Pograłbym nawet 3v3 byleby był gold. Nick: Scar3, EUNE

Zrozumcie, że jeżeli chcecie mieć brane pod uwage drużynowe elo, to musicie zagrać w 5 meczach -,-.

Przecież napisałem, że chce pograć... Nie wiadomo kiedy skończy się sezon 2 bo nie wszystko mają gotowe, więc można spróbować.

Przecież napisałem, że chce pograć... Nie wiadomo kiedy skończy się sezon 2 bo nie wszystko mają gotowe, więc można spróbować.

Nie wiadomo ?? To ja ci powiem kiedy, przy następnym patchu :),Poza tym nie kieruje tego tylko do ciebie, ale także do innych.

To tak nie działa, trzeba mieć 5 gier zagranych i 5 WYGRANYCH, więc jeżeli dojdziecie do Gold Albo powyżej teamu to zapewnie wasz poziom podczas gry bedzie katastrofalny ..

Skąd wiesz jaki będzie mój poziom skoro jeszcze nie grałem w "zgranej" drużynie, a w tych mniej ogarniętych całkiem dobrze mi idzie.

Tu już nie chodzi o zgraną drużynę, ale również o znajomość i przyjaźn :D Całkiem inaczej sie gra z nową drużyną, a całkiem inaczej z znaną. Na 1600 5 v 5 robią takie taktyki że to sie posrać można, i jak wy nic nie wymyślicie genialnego oryginalnego to macie klęske ;D na 1900 to już masakra ...

Szukam teamu które miało gold elo(powyżej 1450). Jeżeli był by ktoś tak miły i mógł mnie zaprosić tylko na zakończenie sezonu(a w 3 sezonie wyrzucić) był bym bardzo wdzięczny. Bardzo mi zależy na skinie do Janny.

serwer: EU Nordic mój nick:Tigcex