Witam. Jak w temacie, szukam teamu do meczy rankingowych. Nie jestem 'neo kidem'. Posiadam dość duże doświadczenie w grze.
Szukam teamu ranked
jezeli moglbys podac to :
-Server
-Elo
Witaj serdecznie : }
Szukasz teamu , yhm...
A jak chcesz go znaleść, skoro nic nie napisałeś o sobie :]
* Poziom
* Postacie ( main + runy ofc )
* Pozycja
* Jakikolwiek komunikator
Myślę, że teraz powinno być łatwiej :}
30 lvl
eu nordic east
postaci mam ponad 15, glownie gram gragasem na midzie, udyrem albo lee sinem w jungli, nie gram duzo ad carry ani supportem
Całe 15 postaci i chcesz grać rankedy? Dość mały wybór, z tego co mówisz wystarczy kilka banów i kilka picków i nagle musisz grać czymś, czym nie chcesz albo nie potrafisz. Nie to żebym odstraszał, ja cię tylko ostrzegam.
30 lvl
Eu Nordic East
Około 45 postaci
Moje 2 kradzieze barona
@up
Nie potrzebny spam...
Nie ten dział...
uwazam, ze zeby grac rankedy trzeba umiec grac na kazdym lane i miec przynajmniej 2 postki na dany lane
@ up
Robi się tutaj cholerny offtop...
Po co ta cała dyskusja?
User poszukuje klanu, więc wypowiadajcie się gdy chcecie go przyjąć...
A nie udzielacie mu jakiś chorych rad...
Nabijanie postów dobra rzecz, nie? ...
@UP
Kolego wyżej, a ty ok 5 postów temu co zrobiłeś? Tak, udzieliłeś mu rady, wyżej co jest? Offtop.
Jeśli znajdziesz jakiś team, który szuka jeszcze jedną osobe, mógłbyś dać mi znać, sam chętnie zagram Dostosuje się wszędzie.
PaniCmW - moj nick w grze, Mefiu dodaj mnie do znajomych
@Mefiu
Powiedzialem mu only co brakuje w jego "podaniu", nie dodając chorych rad typu " malo postaci u suck " .
Witam. Jak w temacie, szukam teamu do meczy rankingowych. Nie jestem 'neo kidem'. Posiadam dość duże doświadczenie w grze.