Szukam teamu ranked

Witam. Jak w temacie, szukam teamu do meczy rankingowych. Nie jestem 'neo kidem'. Posiadam dość duże doświadczenie w grze.

jezeli moglbys podac to :

-Server

-Elo

Witaj serdecznie : }

Szukasz teamu , yhm...

A jak chcesz go znaleść, skoro nic nie napisałeś o sobie :]

* Poziom

* Postacie ( main + runy ofc )

* Pozycja

* Jakikolwiek komunikator

Myślę, że teraz powinno być łatwiej :}

30 lvl

eu nordic east

postaci mam ponad 15, glownie gram gragasem na midzie, udyrem albo lee sinem w jungli, nie gram duzo ad carry ani supportem

Całe 15 postaci i chcesz grać rankedy? Dość mały wybór, z tego co mówisz wystarczy kilka banów i kilka picków i nagle musisz grać czymś, czym nie chcesz albo nie potrafisz. Nie to żebym odstraszał, ja cię tylko ostrzegam.

30 lvl

Eu Nordic East

Około 45 postaci :)

Moje 2 kradzieze barona

@up

Nie potrzebny spam...

Nie ten dział...

uwazam, ze zeby grac rankedy trzeba umiec grac na kazdym lane i miec przynajmniej 2 postki na dany lane

@ up

Robi się tutaj cholerny offtop...

Po co ta cała dyskusja?

User poszukuje klanu, więc wypowiadajcie się gdy chcecie go przyjąć...

A nie udzielacie mu jakiś chorych rad...

Nabijanie postów dobra rzecz, nie? ...

@UP

Kolego wyżej, a ty ok 5 postów temu co zrobiłeś? Tak, udzieliłeś mu rady, wyżej co jest? Offtop.

Jeśli znajdziesz jakiś team, który szuka jeszcze jedną osobe, mógłbyś dać mi znać, sam chętnie zagram :) Dostosuje się wszędzie.

PaniCmW - moj nick w grze, Mefiu dodaj mnie do znajomych

@Mefiu

Powiedzialem mu only co brakuje w jego "podaniu", nie dodając chorych rad typu " malo postaci u suck " .

Witam. Jak w temacie, szukam teamu do meczy rankingowych. Nie jestem 'neo kidem'. Posiadam dość duże doświadczenie w grze.