Szukam Teamu! :)

Witam. Jak w temacie poszukuje jakiegoś teamu do gry. Szukałem już w tym dziale, ale nie znalazłem nic ciekawego. Albo gra mi nie pasuje, albo złe godziny. Mi najbardziej pasuje gra po godzinie 17-18 i tak do 21. Grę wybierzemy jak znajdzie się jakiś spoko team. Proszę podawać propozycje na dole, i żeby gra nie miała większej instalki niż 3-4 gb. Mam wolnego neta, i nawet na noc jak zostawię to mogę nie ściągnąć do końca gry. Mam internet 1mb.

@Edit - Team z około 3/4 ludzi chyba wystarczy, ale oczywiście może być inaczej.

Pisze sie, te same godziny mi pasują.

Jest już jedna osoba. Jaką grę proponujesz???

Jest już jedna osoba. Jaką grę proponujesz???

Podobał mi się Rohan, ale podobno sie spieprzyl.

Moze RoM?

Mi by odpowiadał. Ale czekajmy na resztę. Może jeszcze ktoś się zgłosi. Jak coś to pisz na moje GG.

Rom mi pasuje;)

Godziny grania tez;p

W takim razie gramy w RoM'a. Napiszcie do mnie na gg, to się zgadamy.

w rumie bez ral kaski nie isiagniesz nic procz lvla 50+ :)

RoM mi nie przypadl do gustu a co wy na 4story bo ja wlasnie sciagam

O panowie jak RoM to mogę się dołączyć =) Myślałem właśnie żeby wrócić do tej gry ;P Jakbyśmy grali an Catch czy jak ten server sie zwie to mam tam już postac na 40 którymś to z quetsami trudniejszymi nie byłoby problemu =)

Jeżeli znajdę czas, to może zagram z wami ale to nie jest pewne ;)

PS. Wersja PL?

@UP

Nie ma czegoś takiego jak wersja PL.

Możesz pobrać wersję Chińską i grać na polskich serwerach.

@Sejmara - Gramy wszyscy od 1 lvla. Zaczynamy równo :)

aww chcialem zaproponowac Divine Soul

Czytałem gdzieś na forum że później bez IS to nie jest gra, a ja nie mam zamiaru wydawać 200zł na miesiąc na gre - odpadam.

Ew. mogę pograć w Dekarona bo jeszcze nie miałem okazji.

Czytałem gdzieś na forum że później bez IS to nie jest gra, a ja nie mam zamiaru wydawać 200zł na miesiąc na gre - odpadam.Ew. mogę pograć w Dekarona bo jeszcze nie miałem okazji.

Bym Musiał porozmawiać z innymi którzy są za Romem. Zaraz napisze i zobaczymy. Mi obie te gry się podobają :P .

ja do dekaron sie doloncze:) !

Zostajemy przy Romie. Tylko próbowałem napisać na GG do Volgerd'a, lecz nie odpisuje. Na razie w 2 gramy w Rom'a. Ja i micgut4. Jak by ktoś chciał się dołączyć - GG.

Volgerd jak nie wchodzisz na GG pisz PW.

Temat do zamknięcia.

Witam. Jak w temacie poszukuje jakiegoś teamu do gry. Szukałem już w tym dziale, ale nie znalazłem nic ciekawego. Albo gra mi nie pasuje, albo złe godziny. Mi najbardziej pasuje gra po godzinie 17-18 i tak do 21. Grę wybierzemy jak znajdzie się jakiś spoko team. Proszę podawać propozycje na dole, i żeby gra nie miała większej instalki niż 3-4 gb. Mam wolnego neta, i nawet na noc jak zostawię to mogę nie ściągnąć do końca gry. Mam internet 1mb.

@Edit - Team z około 3/4 ludzi chyba wystarczy, ale oczywiście może być inaczej.