Szukam teamu :(

Mam już dość tych noobów z arabii :( Przez nich mam 1022 elo (wiem , to niektórych zrazi) ale umiem grać , świadczą o tym choćby staty z ostatnich rankedów , jeśli ktoś chce niech sobie ogarnie : PilasPL321

Tak , żeby się usprawiedliwić , mam 569 wygranych normali.

Szukam jakiegoś team w miare ogarniętego , gram na pozycji ap carry / ad carry choć preferuje to pierwsze . Jeśli ktoś chce może mnie przetestować 1v1 czy coś :)

Fajnie jak by był jakiś ts albo coś , ale niestety ja nie mógłbym z wami rozmawiać poniewaz mam coś zepsute w komputerze (wejście od mikro nie działa) , więc mógłbym was tylko słuchać i ewentualnie szybko odpisywać .

Jeśli jest ktoś chętny , piszcie na lola (nick podałem powyżej) lub na pw

Serwer: EU NE

Przepraszam , że to wszystko chaotycznie napisane ale wracam właśnie z meczu rankingowego gdzie mój team miał staty średnio jakoś 2/11 gdzie ja coś koło 18/5 , nie pamiętam już dokładnie.

Proszę o poważne patrzenie na moją prośbe bo mam już dosyć tych je**nych randomów!

Pisze tutaj bo nie mam czasu teraz ale moge zagrać chętnie

Ale mi chodzi o jakiś team , a nie duo rankedy :)

Inmufaso , dodaj jeśli chcesz . Na tsie jest nas zawsze ok. 10 więc spokojnie zagrasz z kimś ;) reszte podam Ci jak mnie dodasz ;)

Szukam jakiegoś team w miare ogarniętego , gram na pozycji ap carry / ad carry choć preferuje to pierwsze . Jeśli ktoś chce może mnie przetestować 1v1 czy coś

1v1 czy cos ? stary od kiedy 1v1 jest miara skilla jezeli chcesz zeby ktos Cie testowal 1v1 to nie dziwne ze masz 1k elo zapewne lecisz pierwszy lub solo ad/ap carry . LoL to przeciez gra druzynowa twoj skill jest mierzony poprzez umiejetnosc dostosowania sie do druzyny , stawiania wardow , counter junglowaniu czy tez gankowaniu innych lini ... + wiele innych czynnikow co do dzwieku na allegro mozesz kupic za 15zl (Kosz wysylki wliczony w cene) karte dzwiekowa na USB gdzie bedzie smigac Ci mikro a co do tych noobow czasem sam sie zastanow czy ty nim tez nie jestes ... bo jezeli siedzisz cala gre na swojej lini mimo ze sobie super radzisz a innym nie pomagasz to smialo mozna Cie zaliczyc do grupy slabych graczy

Gosciu gram w te gre od 2 lat , to moje drugie konto , proszę Cię nie ucz mnie . 1v1 , chodzi mi o to , że jeśli ktoś wątpi lub waha się mnie przyjąć do teamu to może mnie przetestować. Nie ide solo ADC , idę bota wraz z supportem , zależy który pickuje na rankedzie (zazwyczaj jeśli nie wiesz ostatni pick to support ) , jeśli zpushuje swoją linię staram się najczęściej gankować kogoś z drużyny (np mida/topa). Ale nieważne , koniec offtopu.

I znowiu potwierdzasz ze zaslugujesz na miano 1000 elo mozesz grac i 100 lat to nie oznacza ze jest dobry first pick to support lub jungler potem adc a nie last pick . Przetestowac Cie 1v1 widze nadal nie zrozumiales w tej grze nie istnieje cos takiego jak 1v1 czlowieku co to jest ogarnac wszystkie picki na swoja pozycje max miesiac i 1v1 wyglada tak kto picknie lepszego championa (countre) w lolu grasz w DRUZYNIE czyli musisz tak pickowac zeby bylo jak najlepiej dla teamu i tak samo grac a solo chodzilo mi o to ze lecisz w mid/late game jako pierwszy dobra skonczmy ten temat niema to sensu

Zazwyczaj to pierwszy pick powinien być support a nie ktoś bierze first pick mid i potem placze ze go skontrowali . A to że ktoś gra dwa lata o niczym jeszcze nie świadczy. Poza tym jak to ktoś kiedyś powiedział elo hell jest jak E irelli w zależności od twojego poziomu albo cię to tylko spowolni albo zostaniesz tam zatrzymany na wieki :)

Wybaczcie ale poważnie pierwsze słyszę , żeby na RANDOMACH pierwszego pickowało się SUPPORTA :o . A potem ostatni troll pick i pograne :)

Sorry za offtop, ale kolejność pickowania to supp>adc>jungle>mid>top

Raczej Supp-Jungle-adc-top-mid

Jezeli chodzi o kolejnosc pickowania to pierwsze wymienione picki to supp/jungle/adc tu juz (na soloQ dowolnie) ostatnie 2 zawsze mid/top no ale na elo hell to mid i top first pick :) a potem zdziwieni gracze ze swoim dariusem baty zbieraja bo Counter picka dostaja:)

No sorka odkąd gram to właśnie mam takie picki ;p

2x@up Ladnie to tak sie spinac i oceniac kogos "Zaslugujesz na swoje 1000 ELO [...]" jezeli sam jestes Unranked ? : )

Nick w MMO

Vedzio

Jezeli sie tym sugerowales to niestety inny mam nick w LoLu:) (aczkolwiek podobny) a co do unranked to magiczna bariere 1250 przekroczylem juz dawno:)

Do 22 będę odwiedzał forum. Jak coś możemy zagrać normala to spróbujemy twojego skila. Jak będzie gitara to z chęcią założe temat i będziemy szukać kolejnych graczy topera znajdę bo mój kumpel też gra. Osobiście mogę grać wszędzie oprócz Ad carry. Chociaż ogarniam ale nie mam za dużej gammy tych postaci więc cięzko będzie mi kontrować. Osobiście mam nadzieję, że posiadasz podstawowe postacie na mida jungle topa supporta żeby w miare możliwości można się wymienić i odpowiednio kontrować linie. Jak coś to pisz dziś jak nie to w grze Nuraryhyoto. Ogólnie zgadzam się z przedmówcami, co niestety nawet na moim elohell 1400-1500+ zdaża się często, że ludzie wybierają firsty mid albo top gdzie latwo ich potem kontrować a potem płacz wyzywanie od noobów, bo nie dają rady na linii i po 50 cs w 20 minucie mają i się dziwią, że nie stać ich na ity. Ale to już możemy dopracować. Nie oceniam na początku jak coś zagramy a w razie czego będę służył pomocą w dalszych grach.

Sorki że tak dodaje już poraz 2 coś, jak by ktoś chciał zagrać włączam właśnie grę. Czekam do 22. Piszcze to zagramy jakiegoś drafta na spróbę.

Nie jestem tutaj, zeby spamowac, szczegolnie, ze temat jest calkiem inny. Jednak pokusilem sie poszukac troche wiecej, znalazlem konto, na ktorym najprawdopodbniej grasz (Vedzioslaw). Jezeli popelnilem blad to przepraszam, ale jestem prawie pewny, ze to jest twoje main ACC.

Pozwolę się wypowiedzieć. Otóż powiem ci, że z takim podejściem , że każdy jest be a ty jesteś good daleko nie zajdziesz. Nie wiem jak inni ale ja nie lubię takich graczy bo wiem, że wiąże się to z wszechobecnym flamem. Poza tym co nam po tym, że pokażesz ile normali masz wygranych? One nie pokazują twojego poziomu. Ba nawet nie powiedziałeś ile przegrałeś. Kwestia sprawdzania cię 1 na 1 pokazuje ,że nie dorosłeś jeszcze do grania w grupie. A z innej beczki to nawet to PL w nicku mnie odrzuca. Co jak co ale takie końcówki nie są za dobrze traktowane.

Konto mam od roku , wtedy byłem jeszcze noobkiem :)

Nie twierdzę , że jestem najelpszy , ale to wyraźnie widać kto ogarnia w grze a kto nie.

Tym co piszesz pokazujesz że nadal jesteś noobem lub jak wolisz "noobkiem" więc nie szukaj teamu na forum, bo wątpie że znajdziesz jakiś ogarnięty.