Witam szukam telefonu dotykowego do 400zł zależy mi żeby bateria trzymała chociaż jeden dzień żeby sie dało grać w gry a nie lagowały jak na samasung galaxy ace kumpel mam i wiem aby był w miare głośny i aparat dobry
Szukam tele
Sony Ericsson Live With Walkman - bateria trzyma jedeń dzień, głośniki ma stereo i bardzo głośnie dzięki xLoud. Pod względem wydajności napewno lepszy od ACE.
Sony Sola
Lg swift L5
Rzeczywiście Xperia Sola może by się nadała tylko jeszcze zależy czy ty chcesz tel używany czy nowy.
SE LIVE WITH WALKMAN nie kupi do 400 zł.
L5 może dać rady ale będziesz trochu musiał dopłacić
SE LIVE WITH WALKMAN nie kupi do 400 zł.L5 może dać rady ale będziesz trochu musiał dopłacić
Masz rację bo kupi se live with walkman do 350zł, a lg l5 odradzam jeżeli chcesz grać, ma za słaby procek.
Polece ci telefon kruger and matz move. Znajomy ma model live, i jest bardzo zadowolony, wiec mysle ze tanszy model, nie ustapi jakoscia jakos znaczaco.
Witam szukam telefonu dotykowego do 400zł zależy mi żeby bateria trzymała chociaż jeden dzień żeby sie dało grać w gry a nie lagowały jak na samasung galaxy ace kumpel mam i wiem aby był w miare głośny i aparat dobry