Siemka szukam telefonu w zakresie 300- 450zł z systemem operacyjnym android najlepiej 4.0 lub w wzyż z dobrym głośnikiem oraz mikrofonem aby jakość rozmowy była dobra.
Szukam telefonu
Za ok 400 zł możesz wyłapać Xperie P, dobry telefon
Może taki? http://www.euro.com.pl/search/telefony-komorkowe.bhtml?keyword=Lg%20swift%20L5 Korzystałem z Lg Swift L5 i byłem zadowolony, nawet jak popsuł mi się głośnik to pomoc była fajna. i reklamacja przeszła bez problemów. telefony tej marki polecam
Polecam nokia lumia 520
Xperia sola
ja polecam samsunga galaxy ace 2 calkiem fajny i sporo nieoficjalnych romow na kitkacie (4.4.2) prawie bez bledow
żeby nie robic nowego wątku spytam co sądzicie o telefonach chińskich tzn. np.zopo,lenovo
Lumia 520 przyjemny telefon
żeby nie robic nowego wątku spytam co sądzicie o telefonach chińskich tzn. np.zopo,lenovo
Mój znajomy ma Lenovo a820 i powiem Ci, że jak na te pieniądze to telefon jest solidny.
Ja na Twoim miejscu poczekałbym na nowe Asusy szczególnie ZenFone 5 robi wrażenie, a będzie kosztować 150 dolców.
Polecam nokia lumia 520
Nokie nie mają w zwyczaju Androida 4.0 lub wyżej posiadać.
Dobra Zopo bardzo fajna marka ale o wiele lepsza to Lenovo.Na allegro kupisz z gwarancją od sprzedawcy z Polski
a nie od producenta w Azji A jeszcze jedno Zopo ma oficjalna stronę Zopotel gdzie kupisz telefon od nich
więc pewna gwarancja :)jeżeli chcesz natańszy telefon to siostrze kupiłem overmax vertis 2.
http://allegro.pl/overmax-vertis-expi-4-5-ips-gps-dual-sim-aero2-i4146396282.html Polecam bardzo dobry fonik którego sam używam już 4 miesiące i nie było z nim żadnych problemów. Ale nie bierz się na Aparat bo nie jest to super jakość choć przecież to ma być telefon a nie aparat Mówią że słaby dotyk ale to przez folie ochronną po jej zdjęciu i założeniu innej jest superancko
Głośnik to przeciętniak ale nie jest aż taki zły żeby nie można było usłyszeć dzwonka i rozmówcy
Android tak jak chciałeś 4.0 wzwyż
Siemka przylacze sie do tematu jednak ja szukam fona za jakies 750zl i co powiecie o Lg Swift 9 L2 ? W tej cenie chyba jeden z lepszych
Siemka szukam telefonu w zakresie 300- 450zł z systemem operacyjnym android najlepiej 4.0 lub w wzyż z dobrym głośnikiem oraz mikrofonem aby jakość rozmowy była dobra.