Szukam trzech osób do założenia drużyny rankingowej oraz grania normalnych gier

Witam wszystkich,

Wraz z przyjacielem szukamy trzech osób aby założyć drużynę rankingową. Każdy dobrze wie jakie absurdy zadrzają się na polach summoners rift, dlatego zależy nam na skompletowaniu osób kompetentnych, którzy po prostu chcą wygrać grę oraz uczyć się i przede wszystkim dobrze się bawić.

Nasze wymagania:

-Team-speak 3,

-Mikrofon,

-Wysoka kultura osobista( mam tu na myśli szczególnie brak hejtu i jakiegoś negatywnego nastawienia.),

-Doświadczenie w grze,

-Chęć wygrania gry,

-Minimum dywizja srebro ( Ja jestem z platyny natomiast mój kolega jest ze srebra, z doświadczenia wiem, że dywizja mało mówi o graczu, dlatego jeżeli jesteś ze srebra i naprawdę chcesz się dobrze bawić oraz próbować uczyć się nowych taktyk, zapraszam),

-Online w godzinach 18:00-24:00,

-18lat+ ( Ja mam 21 lat,mój kolega 29 lat).

-Serwer EUW,

Co oferujemy:

-Własny serwer team-speak 3,

-Luźną i przyjazną atmosferę,

-Liczne godziny wspólnej wspaniałej zabawy(bo tym własnie powinny być gry,a nie ciągłymi nerwami),

-Wspólne tworzenie taktyk, własnych sposobów na grę,

Nie jesteśmy żadnymi mistrzami gry w lola ale chcemy się rozwijać i znudziło nam się dostawanie po tyłkach przez feed innych graczy.

Nazwa drużyny nie jest ustalona, gdy znajdziemy osoby wtedy o niej pomyślimy.

Zasady rekrutacji:

-Wyślij do mnie prywatną wiadomość na forum oraz wiadomość na maila (g3rwazy@tlen.pl),

-Po otrzymaniu korespondencji niezwłocznie się odezwę,

-W treści maila zawrzyj dywizję, w której jesteś, ile grasz w lola, Twój ulubiony lane i rolę,

-Po odczytaniu maila w odpowiedzi otrzymasz adres tsa i tam odbędziemy rozmowę końcową.

Proszę by zgłaszały się tylko osoby 100% pewne.

Pozdrawiam!

Myślałem co by do was dołączyć dopóki nie przeczytałem że twój kolega jest ze silvera.

Myślałem co by do was dołączyć dopóki nie przeczytałem że twój kolega jest ze silvera.

Dywizje w league of legends są strasznie losową kwestią. Według mnie o umiejętnościach w grze można mówić dopiero od diamentu i to nie zawsze . Zobacz sobie mecze z mastera + dostępne w kliencie lola. Duża część tych ludzi gra tak jakby pierwszy raz widziała grę. Kryteria awansu w lolu są dla mnie dwa: Duże szczęście,że progra się z kimś na swoim poziomie oraz throw po stronie przeciwnika. Nie ma graczy, którzy sami wygrywają grę. Dlatego,z której dywizji jest mój kolega to najmniejsze zmartwienie. Znam go i wiem,że gra na moim poziomie tyle,że nie zależało mu na szarpaniu sobie nerwów by dojść do równie mało znaczącej platyny.

Ale jeśli ty jesteś z platyny to grając razem powinieneś mu pomóc łatwo dojść chociażby do Gold I

Witam wszystkich,

Wraz z przyjacielem szukamy trzech osób aby założyć drużynę rankingową. Każdy dobrze wie jakie absurdy zadrzają się na polach summoners rift, dlatego zależy nam na skompletowaniu osób kompetentnych, którzy po prostu chcą wygrać grę oraz uczyć się i przede wszystkim dobrze się bawić.

Nasze wymagania:

-Team-speak 3,

-Mikrofon,

-Wysoka kultura osobista( mam tu na myśli szczególnie brak hejtu i jakiegoś negatywnego nastawienia.),

-Doświadczenie w grze,

-Chęć wygrania gry,

-Minimum dywizja srebro ( Ja jestem z platyny natomiast mój kolega jest ze srebra, z doświadczenia wiem, że dywizja mało mówi o graczu, dlatego jeżeli jesteś ze srebra i naprawdę chcesz się dobrze bawić oraz próbować uczyć się nowych taktyk, zapraszam),

-Online w godzinach 18:00-24:00,

-18lat+ ( Ja mam 21 lat,mój kolega 29 lat).

-Serwer EUW,

Co oferujemy:

-Własny serwer team-speak 3,

-Luźną i przyjazną atmosferę,

-Liczne godziny wspólnej wspaniałej zabawy(bo tym własnie powinny być gry,a nie ciągłymi nerwami),

-Wspólne tworzenie taktyk, własnych sposobów na grę,

Nie jesteśmy żadnymi mistrzami gry w lola ale chcemy się rozwijać i znudziło nam się dostawanie po tyłkach przez feed innych graczy.

Nazwa drużyny nie jest ustalona, gdy znajdziemy osoby wtedy o niej pomyślimy.

Zasady rekrutacji:

-Wyślij do mnie prywatną wiadomość na forum oraz wiadomość na maila (g3rwazy@tlen.pl),

-Po otrzymaniu korespondencji niezwłocznie się odezwę,

-W treści maila zawrzyj dywizję, w której jesteś, ile grasz w lola, Twój ulubiony lane i rolę,

-Po odczytaniu maila w odpowiedzi otrzymasz adres tsa i tam odbędziemy rozmowę końcową.

Proszę by zgłaszały się tylko osoby 100% pewne.

Pozdrawiam!