Szukam tytułu

Witam chciałbym zapytać was o tytuł filmu. Nie pamiętam dokładnie ale był on o kolesiu który przeprowadził sie do nowego domu chyba z rodziną). Pózniej dowiedział się że wcześniej mieszkał tam psychopata. Okazał się że to on nim był ale wzią udział w jakiejś terapii i zapomniał o tym. Może ktoś zna?? Opis troche niedokładny bo nie wszystko pamiętam.

Opis może troche pokręcony ale może ktoś będzie wiedział.

I ten koles mial tatuaz diabla na plecach?

Hmm tego nie pamiętam możesz podać tytuł i zobaczę czy to ten.

Nie pamietam tytulu, ale cos mi swita.

warn_ico.png
Mi też...
~Leman

Pewnie to ten film: http://www.filmweb.pl/film/Dom+sn%C3%B3w-2011-536312

Żeby nie robic kolejnego tematu zapytam tutaj, ten film był horrorem z tego co pamiętam to grupa przyjaciół pojechała nie wiem czy to na wakacje czy to na urlop czy na ferie do hotelu(nie wiem czy to był hotel ale raczej) i byli w nim uwięzieni. Kojarzy ktoś ;) ?

Może hostel?

Nie wiem ja jedyny jaki film oglądałem gdzie grupka znajomych wyjechała w ferie to "Zombie SS"

Film jest mocny ! I nie należy go oglądać na trzeźwo :D

Pewnie to ten film: http://www.filmweb.pl/film/Dom+sn%C3%B3w-2011-536312

Tak to to~!!! dzięki wielkie!!!

Numer 23 Pierwsze co mi przyszło do głowy to ten film bo jest praktycznie taki sam jak opis z twojego posta :).

Może i chodzi o co innego niż ten o ktory ci jednak chodziło, ale sam sobie obczaj i się zdziwisz :D.

w każdym bądz razie polecam

Jim Carrey w hororze? Da się to z powagą oglądąć?

przez pierwsze 10 minut przeszkadza :P ale potem już na to uwagi nie zwracasz i oglądasz :), a film pierwsa liga

Witam chciałbym zapytać was o tytuł filmu. Nie pamiętam dokładnie ale był on o kolesiu który przeprowadził sie do nowego domu chyba z rodziną). Pózniej dowiedział się że wcześniej mieszkał tam psychopata. Okazał się że to on nim był ale wzią udział w jakiejś terapii i zapomniał o tym. Może ktoś zna?? Opis troche niedokładny bo nie wszystko pamiętam.

Opis może troche pokręcony ale może ktoś będzie wiedział.