[Szukam] Władca Pierścieni Bitwa o Śródziemie II

Witam!

Poszukuję osób do gry w Władcę Pierścieni: Bitwa o Śródziemie 2. Wymagana wersja 1.06, oczywiście gra odbywać będzie się przez LAN a dokładniej program gameranger/hamachi.

Konkretniejszych wymagań nie ma, byle po mutacji :P Typy rozgrywek nieokreślone, można z botami, można z ludźmi czy nawet tryb wojny o pierścień, to już do woli :)

Więcej info, ustalenie szczegółów na GG, które zostawiam: 3390854. Można pisać również w tym temacie, zachęcam do gry z humorem i bez spiny! ;)

A ja ostatnio sobie sciągłem i pogrywam także możemy pograć.Jako,że nie mam gygy załóż już sieć na hamaku podaj ją i tam sie dogadamy:)

Aż se ją wyjmę z zapomnianej szafki ;_;

Ale według mnie lepsza by była 1 część. Zamki itd.

Dwójkę dotyczy dodatek?

Gram na czystej wersji bez dodatków. Póki co przez hamachi był problem bo nie widzieliśmy się w grze. Miło by było gdybyś pobrał na szybkości gamerangera, ogólnie jest to program lepszy ;)

Zmiana wersji na najnowszą czyli 1.06 ;d

Witam!

Poszukuję osób do gry w Władcę Pierścieni: Bitwa o Śródziemie 2. Wymagana wersja 1.06, oczywiście gra odbywać będzie się przez LAN a dokładniej program gameranger/hamachi.

Konkretniejszych wymagań nie ma, byle po mutacji :P Typy rozgrywek nieokreślone, można z botami, można z ludźmi czy nawet tryb wojny o pierścień, to już do woli :)

Więcej info, ustalenie szczegółów na GG, które zostawiam: 3390854. Można pisać również w tym temacie, zachęcam do gry z humorem i bez spiny! ;)