Szukam wypasionej gry

Witam,szukam gry odrazu mówie wymagania nie grają roli tu opis gry jak powinna wyglądać:

-3D Dobra grafa

-Ciekawe proesje

-rozwinięte questy POD ŻADNYM POZOREM NIE "ZZZ " jak w np. silku itp

-dynamiczna gra musi być (mam na myśli zdobywanie lvli) przynajmniej jak w MU na expie 1x

- i nie może być grafika jak w flyffie :( nie chce obrazic grających w flyffa bo to kfestja gustu co kto lubi ale wole poważniejszą grafike co nie znaczy że nie może być baśniowa tylko nie może być tak że gracz wciela się w jakiegoś 5 latka GRA POWAŻNA WOLAŁBYM ŻEBY BYŁA

*No i to już nie obowiązkowe ale dodatkowe sterowanie i walka klawiszami jak np w gothicu

no i tam wiecie co chcecie , miłości i gniewie co człek czyni nie wie.

Nie proponujcie wymienionych gier bo je znam:

GW,ŻADNYCH TEXTOWYCH,MU,SILKROAD,9 dragons , KAL , SOF , FlyFF

Z góry dziękuje z odpowiedzi 8-)

edit:

AHA ważne , DARMOWA GRA , BEZ ŻADNYCH ABONAMENTÓW

Jeżeli nie spełnia warunku z questami a wszystkie inne zaznaczone "-" to też może być

Według mnie CORUM ONLINE : http://corum.gpotato.com/index.php/?i=download

sterowanie i walka klawiszami jak np w gothicu

Jak znajdziesz takie MMORPG to daj znać. Sam bym w takie pograł :)

@ Mr. Hanie pamiętam że kiedyś na pewnej mało popularniej stronie coś takiego widziałem tylko wtedy miałem kompa na którego wchodziły gry takie jak co najwyżej mu oline , a poza tym czytałem komenty że mało dynamiczna , brzydka grafa i nudne questy , na screenach też nie zaciekawie się prezentowało , więc wyłączyłem .

W ZLYM MIEJSCU TEMAT NAPISAŁEM , NAPISAŁEM NOWY TAM GDZIE TżEBA , MOżE KTOś USNąć TEMAT ?

Nigdzie nie dostaniesz takiej gry :P jakiej napisales Questy w kazdym MMORPG sa takie same :)

ale tobie polecam Cabal Online, Lineage2, RF Online chodz skoro mowisz o szybkim expie to Cabal Online :)

ja ci polecam outspark fiesta pot żadnym pozorem outspark sice czy akos tak bo są błędy www.outspark.com

Hmmmm moim zdaniem to bendzie Metin 2 :)

O matko przeciez fiesta to gniot prawie taki jak tibia, pozatym pisze ze niechce grac dzieciakami

koleś Cabal i wszystko jasne... jak lubileś pograc w MU to ta gra przypadnie ci odrazu do gustu

Witam,szukam gry odrazu mówie wymagania nie grają roli tu opis gry jak powinna wyglądać:

-3D Dobra grafa

-Ciekawe proesje

-rozwinięte questy POD ŻADNYM POZOREM NIE "ZZZ " jak w np. silku itp

-dynamiczna gra musi być (mam na myśli zdobywanie lvli) przynajmniej jak w MU na expie 1x

- i nie może być grafika jak w flyffie :( nie chce obrazic grających w flyffa bo to kfestja gustu co kto lubi ale wole poważniejszą grafike co nie znaczy że nie może być baśniowa tylko nie może być tak że gracz wciela się w jakiegoś 5 latka GRA POWAŻNA WOLAŁBYM ŻEBY BYŁA

*No i to już nie obowiązkowe ale dodatkowe sterowanie i walka klawiszami jak np w gothicu

no i tam wiecie co chcecie , miłości i gniewie co człek czyni nie wie.

Nie proponujcie wymienionych gier bo je znam:

GW,ŻADNYCH TEXTOWYCH,MU,SILKROAD,9 dragons , KAL , SOF , FlyFF

Z góry dziękuje z odpowiedzi 8-)

edit:

AHA ważne , DARMOWA GRA , BEZ ŻADNYCH ABONAMENTÓW

Jeżeli nie spełnia warunku z questami a wszystkie inne zaznaczone "-" to też może być