Szukam zaludnionego priva Legion

Hej, tak jak w temacie poszukuje priva z zaludnionym serverem na dodatku Legion. :slight_smile:

Prima Aprilis już był

3lajki

Chwilka wyszukiwania w internecie, ciekawie wygląda np firestorm, gdzie na serwerze PvE zwanym Sylvanas jest średnio około 4k ludzi, rate max x3 (aczkolwiek mozna zmniejszyc do x1), niby wszystkie dungeony działają, większość raidów (po za jednym bodajze) itd. Na serwerze pvp-only dostajesz lvl cap od razu i jakies podstawowe eq, ale to bardziej w formie sprawdzenia czy dana klasa odpowiada niz normalnej gry, stąd tam koło 400-500 osób. Aczkolwiek to tyle z tego co wyczytałem, wpisuje się w “zaludnione” serwery, a za resztę nie odpowiadam bo nie grałem.

A panowi @up gratulujemy off-topu i życzymy miłego warna/bana :slight_smile:

2lajki

Dziękuje za odpowiedz :slight_smile: Pomocna

Dlaczego to forum pozwala na dyskusje o privach, czy nawet ich reklamę z podawaniem linków do stron z nimi włącznie. Generalnie taki proceder to jedno to samo jak dawanie linków do cracków, ale jak mniemam do tego by się przyczepili. To samo z hackami do mmo, do jednego worka można to wszystko wrzucić. Wszyscy nawet jak już nie piracą, to robili to w przeszłości, ale lae jakieś pozory trzeba zachować, nie? Mi to osobiście nie przeszkadza aż tak bardzo, bo sam piracę, ale taka hipokryzja jest nie na miejscu.

1lajk