Szukam zapaleńców do EverQuest 2 :)

Witam. Z racji, że nikomu się nie chce grać Everquest 1, to pomyślałem, że może skusicie się na numerek duo :) Zapraszam do zgłaszania się :)

własnie pobieram tak wiec jak masz ochotę mnie wprowadzić w temat gry tak około 19:30 będę grał, napisz mi na pm.

@OP daj trochę więcej informacji na temat tego czego oczekujesz? Ja np. od dawna chciałem pograć na Antonii w jakiejś miłej progresywnej gildii (tzn. takiej co robi cały content gry, po kolei lecąc dodatkami i członkowie muszą blokować level póki gildia nie zaliczy całego contentu raidowego z danego dodatku), które tylko tam jeszcze egzystują albo egzystowały, bo po tym jak dopakowali staminę w ostatnich miesiącach to nie wiem czy jeszcze ktoś się bawi w takie granie.

Tak czy siak, powiedz jakiego typu granie Cię interesuje - szybkie parcie do endgame, czy zaglądanie pod każdy kamień i zaliczanie achivementów? W jakich godzinach i ile godzin dziennie. Chcesz grać w duo tank - healer, czy inaczej? Jaki serwer i czy masz zorientowanie w różnicach pomiędzy nimi, czy potrzebujesz wprowadzenia.

@... Po prostu ściągasz grę, robisz postać i masz fun z grania...

Nie szukam ludzi na 20h grania dziennie, możesz mieć i tydzień 20 lvl, byle było Ci fajnie w grze, aczkolwiek jakiś progres by się przydał. Ja lubię spokojne granie, bez parcia na endgame, bo mi się wtedy gra nudzi i nie jest przyjemna. Jak chcesz grać to gramy tak jak każdemu się podoba :)

Mnie bieganie po Golden Path i questach solowych od huba do huba raczej nie nęci, także tylko jakiś oldchool typ levelowania w grupie (heritage, sigi, dungeony, ustawienie dużej porcji expa w AA) - dlatego pytam czy w ogóle szukamy tego samego? :)

Jeśli się zgadzamy mniej więcej co do koncepcji to warto by ustalić kto w jakiej roli najlepiej się czuje. Ja chętnie pogram healerem lub supportem.

Ja bym grał w EQ1, ale mało kto ma chęć w ogóle w to ze mną grać,a raczej nikt :)

Witam. Z racji, że nikomu się nie chce grać Everquest 1, to pomyślałem, że może skusicie się na numerek duo :) Zapraszam do zgłaszania się :)