Szukam zespołu

Witam.

Szukam małej grupki ludzi do gry w jakieś mmorpg. Chciałbym, aby były to osoby, które są przynajmniej 1h dziennie. Proponuje Runes of Magic albo Martial Empires. Piszcie tu na forum jeżeli chcielibyście zagrać.

Martial Empires mi gierka zabardzo nie przypadła do gustu, za wyjatkiem grafiki i Efektownych Skilli. Ja bym proponował poczekac do 15 Grudnia na OBT Legend of Martial Arts(od Perfect World) bo jak dla mnie ciekawie się zapowiada, albo ten Runes of Magic bo sam nigdny nie gralem.

Jeszcze może być Rohan.

Tak. Jeżeli chcesz grać i miło spędzac czas w Pt to ROM I ME odpada . ROM wymaga trochę kasy a ME jest okropne. Ja z całym szacunkiem mówię nie tym grom. Jeżeli chcesz spędzić czas naprawdę miło to polecę Archlord, Allods albo Rohan. Te trzy gry są naprawdę na super poziomie.Na Rohan lub Allods piszę się.

Już też wiem, że w Runes i ME nie będę grał, bo... zagrałem w nie ostatnio i po dłuższej grze mi się nie zbyt podobały. Teraz pomyślałem, aby zagrać w Rohana i zobaczę te pozostałe gry, które wymieniłeś.

W Rohana mogę również zacząć...

I ja się mogę dołączyć do Rohana jak coś bo planowałem znów zagrać po długiej przerwie

W Rohana to i ja popykam

To już można zacząć grać. Jak coś to serwer Shielyn-Silva. Mam nick Zewiel. Napiszcie do mnie jak wejdziecie.

To już można zacząć grać. Jak coś to serwer Shielyn-Silva. Mam nick Zewiel. Napiszcie do mnie jak wejdziecie.

Ok to ja nick Warpol również się piszę na grę razem

Witam.

Szukam małej grupki ludzi do gry w jakieś mmorpg. Chciałbym, aby były to osoby, które są przynajmniej 1h dziennie. Proponuje Runes of Magic albo Martial Empires. Piszcie tu na forum jeżeli chcielibyście zagrać.