Szukam zespołu aby wspólnie zagrać wiek tak do 19 ( ja 14 ) Mam konto tylko z 16 lvl ale będe grał nowym (dopiero robie gram na servie Blacktide ) zagram u Charów wolałbym osoby które dopiero zaczynają... mój e-mail castus1223@interia.pl
Szukam zespołu!
Myślę, że jak już stworzysz i zaczniesz grę charrem to bez problemu w grze znajdziesz jakiegoś rodaka, który z chęcią z Tobą pogra, pobiega. Dobrym pomysłem byłoby też znalezienie jakieiś gildii. Sam gram na Blacktide i z rodakami ba z wszystkimi ludzi nie ma problemu z każdym można porozmawiać. Jeżeli nie pasuje Ci to, co napisałem mam nadzieję, że ktoś z Tobą pogra.
Nie chce mi się pisać na email, napisz mi na PW nick. Zrobię sobie również nową postać i może nawet z Tobą pogram ;p
Mam gildie w której są zarówno nowi ludzie, jak i starzy gracze, chętnie pomożemy i doradzimy. Jakby co, pisz PW i podam Ci ingame namiary na siebie
Szukam zespołu aby wspólnie zagrać wiek tak do 19 ( ja 14 ) Mam konto tylko z 16 lvl ale będe grał nowym (dopiero robie gram na servie Blacktide ) zagram u Charów wolałbym osoby które dopiero zaczynają... mój e-mail castus1223@interia.pl