Hmm mam zamiar zacząć grać w Argo
Ale chciałbym mieć zgrany zespół i na stałe
Kto wie co będzie
Ale warto spróbować
Gra mi się podoba chodz mogła by być trochę lepsza
W profilu jest podane GG lub pisać tutaj pozdrawiam
Kto wie co będzie
Ale warto spróbować
Stary, powiedź coś więcej o tej grze wymagania, ile waży instalka kiedy premiera itp.
Start Serwera 21.04,2014
Gra to MMORPG świat jest w miare duży gra zajmuje miejsca 4.75 GB
Co do wymagan to nie wiem ale ja gram na laptopie moje parametry laptopa Inetl Pentium CPU B960 @ 2.20 GHz Mam Ram 4 GB Garta graficzna nie wiem bo sie nie znam
Link do gry do ściągnięcia http://argo.usergames.com/
Naszpikowana akcją postapokaliptyczna gra MMOPRG łącząca ze sobą fantasy i Steampunk, w której opowiadasz się po jednej z dwóch frakcji. Od twojego wyboru zależy przyszłość ludzkości.
W odległej przyszłości na polu bitwy pozostały już tylko dwie rasy. Czy przyłączysz się do Noblian, którzy hołdują technologicznemu postępowi i w nim jedynie upatrują przyszłość dla świata? Czy też wolałbyś stanąć po stronie Floresslah, żyjących w symbiozie z naturą, odrzucających wszelkie technologiczne rozwiązania? Które rozwiązanie jest najlepsze dla ludzkości?
W pełnej napięcia grze client Argo Online zakończyła się właśnie Czwarta Wojna Światowa, a na polu walki pozostały juz tylko dwie wrogie sobie rasy walczące o dominację. Podczas gdy Noblianie wyczerpują zasoby naturalne w celu odbudowania cywilizacji, Floresslah walczą o resztki surowców naturalnych chroniąc w ten sposób spustoszoną Matkę Ziemię.
W tej wyśmienitej grze client tworzysz swojego indywidualnego bohatera, który podejmie walkę w postapokaliptycznym świecie. W każdej z frakcji masz do wyboru aż osiem klas charakterów. Gra pełna jest niezwykłych pojazdów, kryjących tajemnice miast oraz wyjątkowych itemów i zbroi. Rozglądaj się bacznie w poszukiwaniu mistycznego elementu Erathdium, który da ci nieziemską siłę. Dzięki niemi twój bohater może latać, jak również zwiększy się siła jego ataku. Kilka rodzajów tego minerału znajdziesz w świecie Argo Online, a każdy ma swoje unikalne właściwości. Ten minerał jest również kością niezgody pomiędzy zwaśnionymi rasami.
Już teraz możesz wejść do tej gry client i wraz z innymi graczami możesz rozpocząć odkrywanie tego niesamowitego świata, w którym czeka na ciebie mnóstwo pełnych napięcia questów. Już teraz przemyśl dobrze, czy wybierzesz Steampunk Noblian, czy też staniesz po stronie mistycznego szczepu Floresslah. Wejdź do Argo Online i walcz o ludzkość.
Zgłoszę się jak wystartuje, bo jestem chętny i lubie tego typu klimaty.
Jeśli nie będzie p2w, to mogę spróbować
Jeśli nie będzie p2w, to mogę spróbować
Autor tematu jak jest zainteresowany tą grą to mógłby i o p2w coś powiedzieć.
Kto wie co będzie
Ale warto spróbować