Szukam

Czesc... szukam gry,przy ktorej posiedze duzo wolnego czasu,musi byc z co-opem zeby mozna bylo z kolega pograc najlepiej byla by to strzelaninka,nie interesuje mnie grafika itp. chce tylko pobawic sie z kolega w co-opie :) I tu sie pojawia problem,poniewaz posiadam b.slaby komputer ;/ ale no nic zbieram na lepszy :) Mam nadzieje,ze cos sie znajdzie

1.5gb ramu

grafika 5200FX nvidia

2.80GHz

Kolega ma troche lepszy,wiec jak u mnie pojdzie to i u niego tez.Pozdrawiam

Nie wiem czy będzie działać, ale może zagrajcie w Dead Island.

wymagania sprzętowe:

Core 2 Duo 2.66 GHz, 1 GB RAM (4 GB RAM - Vista/7), karta grafiki 1 GB (GeForce 9600 lub lepsza), 7 GB HDD, Windows XP/Vista/7

Nie wiem czy będzie działać, ale może zagrajcie w Dead Island.wymagania sprzętowe: Core 2 Duo 2.66 GHz, 1 GB RAM (4 GB RAM - Vista/7), karta grafiki 1 GB (GeForce 9600 lub lepsza), 7 GB HDD, Windows XP/Vista/7

Zapomnij

Splinter Cell ten starszy. Phandora Tomorrow i Chaos Theory. Albo Operation Flashpoint.

O ile dobrze pamięta Hidden & Dangerous co-op posiada, do tego gra jest już od dawna darmowo, a wymagania malutkie.

napewno Operation Flashpoint posiada co-opa ? po filmikach bardzo przyjemna i warto w nia pogierczyc :)

napewno Operation Flashpoint posiada co-opa ? po filmikach bardzo przyjemna i warto w nia pogierczyc

Ta posiada. Jest to symulator pola walki.

Ale musisz poszperac po sieci. Gre mozna zassac za free pod nazwa Cold War Assault czy jakos tak.

Jagby ktos jeszcze podal linka do sciagniecia Operation Flashpoint bo jakos nie moge tego odszukac,bylbym bardzo wdzieczny.

Czesc... szukam gry,przy ktorej posiedze duzo wolnego czasu,musi byc z co-opem zeby mozna bylo z kolega pograc najlepiej byla by to strzelaninka,nie interesuje mnie grafika itp. chce tylko pobawic sie z kolega w co-opie :) I tu sie pojawia problem,poniewaz posiadam b.slaby komputer ;/ ale no nic zbieram na lepszy :) Mam nadzieje,ze cos sie znajdzie

1.5gb ramu

grafika 5200FX nvidia

2.80GHz

Kolega ma troche lepszy,wiec jak u mnie pojdzie to i u niego tez.Pozdrawiam