Szukam

Witam

Więc tak, miałbym do was prośbę, abyście podali, waszym zdaniem najlepsze gry cRPG, podobne do Diablo, Gothica, czy Two Worlds...

Grałem:

Diablo 1,2

Gothic 1,2,3, Arcania

Two Worlds 1

Sacred 1,2

Loki

Morrowind

Planescape: Torment

Divine Divinity

Beyond Diinity

Torchlight 1

Jak coś jeszcze mi się przypomni napiszę...

Ps. Czy jest polska wersja Torchlight 2, albo jakieś spolszczenie

Ps. 2 Będę bardzo wdzięczny, jeśli podali byście strony z których mogę pobrać daną grę najlepiej PL, mogą być Torrenty {Darmowe}

diablo 3 nie grałeś

Morrowind widzę, a inne części pominąłeś ? Oblivion, Skyrim, Daggerfall ?

Kacper, a D3 mogę gdzieś pobrać, bo na The Pirate Bay, są głównie Multi, a niestety nie mam 200 PLN na ten moment... ^^

Baldu's gate I i II, Ice Deal I i II czy coś takiego, diablo I, Nie ma sploszczenia jeszcze do gry Troch..2, dopiero pracują nad nie oficjalnym. Oficjalnie gra wyszła w języku ang.

Oblivion, Divinity 2 Ego Draconis, Risen.

Od kiedy to jest forum warezowe?

Polecam ci Two Worlds 2 ;)

Ok, aktualnie pobrałem Risen i Oblivion, i pobieram Diablo 1 i 2, Fable The Lost Chapters... ^^

Myśle że na razie starczy, ale chętni przejrzę jeszcze kilka tytułów na zapas... ^^

Za treści pirackie zamykam. To nie forum warezowe ani pirackie. O tym tutaj nie wolno dyskutować.

Witam

Więc tak, miałbym do was prośbę, abyście podali, waszym zdaniem najlepsze gry cRPG, podobne do Diablo, Gothica, czy Two Worlds...

Grałem:

Diablo 1,2

Gothic 1,2,3, Arcania

Two Worlds 1

Sacred 1,2

Loki

Morrowind

Planescape: Torment

Divine Divinity

Beyond Diinity

Torchlight 1

Jak coś jeszcze mi się przypomni napiszę...

Ps. Czy jest polska wersja Torchlight 2, albo jakieś spolszczenie

Ps. 2 Będę bardzo wdzięczny, jeśli podali byście strony z których mogę pobrać daną grę najlepiej PL, mogą być Torrenty {Darmowe}