Szukam

Witam

ostatnio zacząłem się bawić w darmowe mmo rpg (wcześnej grałem w wow'a - abonament mnie zabił i GW ). I szukam fajnego mmo rpg'a. Swojego typu nie mam. Ostatnio grałem w metina 2 a wcześniej w rf online ale mi się znudziło i szukam nowego. Moje wymogi to ciekawe questy nie tylko walka, walka efektywnymi (!) skilami. Sprzęt nie gra roli. Mam grania na całą zimę w CoD 'a 4 i Kane & Lynch: Dead men ale wole jakoś się jeszcze w rpga mmo pobawić. Więc proszę o znalezienie i z góry dziękuje za pomoc. Wesołych Świąt ! :mrgreen:

[glow=darkred:d6cd4f1a34][/glow:d6cd4f1a34] Ja ci polecam conquer 2.0 jest w niej 135lvli do zdobycia.

Gierka fajna jeśli będziesz grał w to wejdź na server unicron jestem pod niqiem Corson ;-)

ej Ryuuku możesz podać całkowitą stronę

Podaj konfig kompa

www.co.91.com/index masz tutaj linka do strony ;-)

Ten link coś nie działa :/

Mi tak samo :-/ to www.conqueronline.com/index a jak tak nie zadziała to wpiszcie bez index :mrgreen:

A jak nie zadziała to nie wiem czemu :mrgreen:

Nie dziala :/

Jezeli grales w WoW i ci sie podobal to polecam Lineage2 :D oczywiscie na prywatnych servach :D tutaj se wybierz server http://l2.hopzone.net/lineage2/list.html wejdz na www i zobacz co trzeba zrobic by sie polaczyc osobiscie polecam www.tehgamers.com. Co oferuje lineage2 hmmm Siege, Events, PvP, TvT, Fishing, Crafting(bardzo rozbudowany), Weeding, itp itd. No i ponad 30 klas postaci :P Jak bys gral na Kliencie Interlude polecam postac Human>Warrior>Gladiator :)

www.conqueronline.com i teraz musi działać :evil: a jak to nie zadziała to wejdźcie na http://mmorpg.org.pl/conquer,online.htm i tam macie link :-)

Witam

ostatnio zacząłem się bawić w darmowe mmo rpg (wcześnej grałem w wow'a - abonament mnie zabił i GW ). I szukam fajnego mmo rpg'a. Swojego typu nie mam. Ostatnio grałem w metina 2 a wcześniej w rf online ale mi się znudziło i szukam nowego. Moje wymogi to ciekawe questy nie tylko walka, walka efektywnymi (!) skilami. Sprzęt nie gra roli. Mam grania na całą zimę w CoD 'a 4 i Kane & Lynch: Dead men ale wole jakoś się jeszcze w rpga mmo pobawić. Więc proszę o znalezienie i z góry dziękuje za pomoc. Wesołych Świąt ! :mrgreen: