witam serdecznie szukam dobrego serialu takiego, którego odcinki trwają 20-25 minut, the big bang theory, himym, men at work oglądałem, poszukuję czegoś nowego, może być komediowy, ale nie musi być, ważne żeby był dobry i wciągający
Szukam
komediowe:
Różowe lata 70, Trzecia planeta od słońca
Fantasy, rycerze inne duperele:
Wikingowie, Gra o tron
Detektywistyczne, sensacja:
Detektyw, Sherlock, Elementary, Ripper Street
Gangsterskie:
Rodzina Soprano
Tylko komediowe mają krótkie odcinki po 30 minut reszta jest dłuższa, a Sherlock to mini serial gdzie jeden odcinek trwa 1,5 h.
Komedie:
Friends (Przyjaciele), jeśli jakimś cudem jeszcze nie oglądałeś.
Two and Half Men (Dwóch i pół)
Men Behaving Badly (Niegrzeczni faceci)
3rd Rock from the Sun (Trzecia planeta od Słońca)
Sc-Fi:
Battlestar Galactica, Farscape (Ucieczka w kosmos), no i oczywiście stary dobry Star Trek: The Next Generation
Gangsterskie:
Rodzina Soprano
dwóch i pół, wikingowie, gra o tron pooglądałem, elementary jestem za połową drugiego sezonu, friends jakoś tak średnio mi podchodziło jak się kiedyś do tego zabierałem, ale może znowu spróbuje
Polecam House of cards lub Gra o tron
house of cards pooglądane
house of cards i sherlocka musisz obejrzec ;p
dodam od siebie hannibala
odcinki 20-25min? to nie anime
hannibala też oglądałem
Polecam The Strain a z 20 minutowych to Domowy Front
sherlock?
Hoży doktorzy
Community
Californication
dlaczego nikt nie napisał o tych serial?
1 i 3 maja po 20-30 minut a 2 nie wiem ile ma.
Supernatural serial genialny, odcinki 40 minutowe.
Supernatural? szczerze bardziej badziewnego serialu nie widziałem... ah ta gra aktorska i główny aktor z pochodzenia Polak nie potrafiący wymówić swojego nazwiska po polsku.
Może coś starszego typu:
Allo Allo czy jakoś tak
Świat według Bundych
Świat według kiepskich
Happy Endings. Jakoś nie mogłem się zebrać do obejrzenia całości, ale te kilka odcinków które oglądałem dawały rade, więc polecam ^^
1. Arrow
2. Spartacus
3. LOST
4. Skazany na śmierć
5. Beauty And The Beast
6. Agenci tarczy (agents of s.h.i.e.l.d)
7. Flash(ale dopiero wychodzi, jak Ci sie arrow spodoba to to takze)
8. Herosi
9. Grimm
Te seriale które ci podałem to są dla mnie najlepsze jakie istnieja, tak wciagaja ze teraz jestem uzalezniony od serialow tego typu ;/(czasami po 15 odcinkow ogladalem, normalnie 0 zycia przez te zajebis*e seriale)
Ogladalem pare odcinkow "gry od tron" nie wiem czemu ale nie podeszlo mi tak samo breaking bad, rodzina sporano , friends i w chu* wiecej.
Californication, hozy doktorzy .... jest duzo. Szczególnie na 13 ulicy albo na comedy central jest sporo fajnych seriali
brooklyn 9-9
i jeśli jednak zdecydowałbyś się na dłuszcze seriale ( tzn odcinek ok 40minut ) to polecam walking dead
Ash vs Evil Dead polecam gorąco
Supernatural? szczerze bardziej badziewnego serialu nie widziałem... ah ta gra aktorska i główny aktor z pochodzenia Polak nie potrafiący wymówić swojego nazwiska po polsku. Może coś starszego typu: Allo Allo czy jakoś tak Świat według Bundych Świat według kiepskich
Whoo odswieżone po milionie lat nawet nie zauważyłem