Szukam jakiegoś fajnego serwera, coś polecacie?
Szukam
Może te nowe? ludzi pewno będzie sporo to i gra świeższa będzie.
Polecam dwa nowe, ale na nich bez pacc można grać chyba dopiero za tydzień (mogę się mylić), jak nie to standardowo Aurera i Aurora (2x exp i pvp), jak non-pvp to polecam Celesta
Z tego co wiem to na Aurorze i Aurerze nie ma już 2x exp, tzn. jest coś do 50'go w końcu to są tzw. test serwery, c*py trochę robią sobie jaja z ludzi..
Spróbuje może te nowe z góry dzięki ^^
Na Aurorze i Aurerze jest perm 2x z tego co wiem, test serwy są jak wprowadzają update i można go przetestować na test servie.
Na Aurorze i Aurerze jest perm 2x z tego co wiem, test serwy są jak wprowadzają update i można go przetestować na test servie.
http://tibiopedia.pl/forum/t/14738,Wprowadzenie-przeprojektowanego-systemu-nieuzasadnionych-zabojstw
A tu cytat:
Jak już zostało ogłoszone w czerwcu, zakończenie fazy testowej PvP oznacza zakończenie czasu podwójnego expa i skilli na Aurorze i Aurerze, co nastąpi wraz z jutrzejszym zapisem serwera. Przed nadaniem światom przedpremierowym normalnego stanu wraz z jutrzejszym zapisem serwera zostanie uruchomiona tam kolejna faza testowa. Testy te będą obejmowały zwiększoną ilość punktów doświadczenia za zabite potwory dla wszystkich graczy, którzy posiadają poziom doświadczenia mniejszy od 50. Ma to na celu pomóc nowym graczom w szybszym dostaniu się do trudniejszych części gry. Więcej informacji na temat tej fazy zostanie opublikowanych jutro, więc bądźcie cierpliwi!
To mnie zaskoczyłeś powiem Ci. Tak więc zostają Ci nowe serwery, z non-pvp polecam Ci z całego serca Celestę albo Harmonię/Guardię. Celesta to według mnie serwer zdominowany przez większość polaków, a jak sytuacja na nowych, pewnie będą tłumy, bo w końcu zablokowali transfery postaci.
wysłane za pomocą mojego gołębia pocztowego
Na non-pvp na pewno nie będę grał. Może zobaczę te nowe old-pvp, chociaż boję się, żeby nie odwalili jak z tymi testowymi, eh..
Trzeba przyznać, że to jednak nie stara, dobra Tibia. Do 8.6 jakoś było, po dodaniu klienta Flash i Mountów już tylko gorzej, wtedy mniej więcej sobie odpuściłem. No nic zapewne zostają jakieś privki ;c
Jak privy, to polecę Ci parę na pw, żeby warnów nie było.
wysłane za pomocą mojego gołębia pocztowego
Jak privy, to polecam Ci xxx, sam grałem długo na niej po tym jak mnie Tibia 10.x zawiodła. To co robi c*p jest dziwne, często robią na przekór graczom, więc nie ma się co dziwić. Jak nie będziesz grał na nowych to będziesz miał pod górkę, zwłaszcza na pvp. Chociaż, xxx to tak naprawdę Tibia 8.6 z dozwolonym botem, ale dzięki temu fajna zabawa na pk jest.wysłane za pomocą mojego gołębia pocztowego
Uważaj, żeby Ci gestapo zaraz warna nie dało za te iksiki, cenzura jak za okupacji
Szukam jakiegoś fajnego serwera, coś polecacie?