Szukam

Witam ostatnio zrobiłem sobie seansik z serialem Spartakus (HBO) i wciągło mnie na maksa, klimacik i w ogóle. Czego szukam? właśnie czegoś podobnego do Gladiatora / Spartakusa, walki na arenach itp. mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi ;) Jeżeli jakieś znacie to pisać tytuły.

Co dotąd widziałem? to co wymieniłem więc nie dużo.

Tematycznie powinien pasować "Rzym", ale przyznam, że sam nie oglądałem, niemniej jednak serial ma dobre noty.

Tematycznie powinien pasować "Rzym", ale przyznam, że sam nie oglądałem, niemniej jednak serial ma dobre noty.

Znaczy sie dobre noty to ma od ,,krytyków'' Jeżeli Krige szuka akcji to nie polecam. Zagraj w Gladiatusa xD

BWT: Robon Hood ten najnowszy to jest gladiator2 ;P. Mozesz obejrzeć, chodź walczy łukiem, wyglada to jak walka oburęcznym toporem xD

Nie, nie szukam żadnych gier związanych z tym klimatem... SZUKAM FILMU/SERIALU, Rzyma obczaje

Nadal szukam (naprawde tak mało tych filmów?)

Rzym Fajny Serial

Super powiedziałem że go obczaje, nie potrzebuje twojej jakże rozbudowanej wypowiedzi na temat w/w serialu...

Nic w moich wymaganiach się nie zmieniło.

Witam ostatnio zrobiłem sobie seansik z serialem Spartakus (HBO) i wciągło mnie na maksa, klimacik i w ogóle. Czego szukam? właśnie czegoś podobnego do Gladiatora / Spartakusa, walki na arenach itp. mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi ;) Jeżeli jakieś znacie to pisać tytuły.

Co dotąd widziałem? to co wymieniłem więc nie dużo.