Więc tak, wpadłem z znajomymi żeby stworzyć team. Oczywiście to nic nowego, ale jest nas narazie 4. Mamy Topa, mida oraz jungle. A nasza koleżanka może grac to na supporcie albo Adc, więc szukamy kogoś dla niej na bota : ). Na początek mamy zamiar grać rankedy teamowe, nie ważne czy wygrana czy przegrana. Ważne żeby sie podszkolić. Nasz team to nie jest żadna platyna/diamond. To garstka ludzi z silver-golda która chce staraniem dojść gdzieś wyżej, może nawet uczestniczyć w turniejach na Esl'u? Nie szukamy osoby która będzie nam wytykac co robimy źle. Tylko takiej która potrafi przegrywać i wyciągnąć z tego nauki na następne mecze.
Wymagania co do tej osoby są takie żeby miała czas przynajmniej na 1-3 mecze dziennie. Jeśli będzie nas już 5-iątka to załatwi sie kanał na ts'ie. Co do wieku chyba nie mam zastrzeżeń .. Osoby chętne prosze pisać do mnie tutaj na pw albo dodać mnie w grze (Nick: Ryuzaya) Albo naszą mid'erke (Arisa Sora).
Czekam na propozycje!
Pozdrawiam Ryu ~
Edit:
Zgłosiło sie juz pare osób. Narazie prosze już nie pisać. Dziękuje za wszystkie propozycje! : )