Szukamy Adc/Supporta do Teamu. 5v5

Więc tak, wpadłem z znajomymi żeby stworzyć team. Oczywiście to nic nowego, ale jest nas narazie 4. Mamy Topa, mida oraz jungle. A nasza koleżanka może grac to na supporcie albo Adc, więc szukamy kogoś dla niej na bota : ). Na początek mamy zamiar grać rankedy teamowe, nie ważne czy wygrana czy przegrana. Ważne żeby sie podszkolić. Nasz team to nie jest żadna platyna/diamond. To garstka ludzi z silver-golda która chce staraniem dojść gdzieś wyżej, może nawet uczestniczyć w turniejach na Esl'u? Nie szukamy osoby która będzie nam wytykac co robimy źle. Tylko takiej która potrafi przegrywać i wyciągnąć z tego nauki na następne mecze.

Wymagania co do tej osoby są takie żeby miała czas przynajmniej na 1-3 mecze dziennie. Jeśli będzie nas już 5-iątka to załatwi sie kanał na ts'ie. Co do wieku chyba nie mam zastrzeżeń .. Osoby chętne prosze pisać do mnie tutaj na pw albo dodać mnie w grze (Nick: Ryuzaya) Albo naszą mid'erke (Arisa Sora).

Czekam na propozycje!

Pozdrawiam Ryu ~

Edit:

Zgłosiło sie juz pare osób. Narazie prosze już nie pisać. Dziękuje za wszystkie propozycje! : )

W sumie, to ja bym spróbował swoich sił, akurat mój main to support,ale ADC też nie pogardzę ; )

Jako że autor zapomniał napisać, a ja z nudów sprawdziłem - serwer prawdopodobnie EUNE (niestety). Powodzenia w poszukiwaniach :)

EDIT: @down: niestety, ponieważ ja gram na EUW. Po rozdzieleniu serwerów grałem przez jakiś czas na EUNE i utrzymywałem że to równie dobry serwer jak EUW, a po przeniesieniu się okazało się że racji nie miałem. Ale mniejsza z tym.

Czemuż to niestety? - koledzy ( i mówię tu o grupie ludzi 4-5 osób, która się nie zna między sobą) przeniosła się na WESTA. Najdłużej trzymało się dwóch kumpli (razem się przenosili) i po 6-8mies. powrócili. Jeśli chodzi o poziom na rankedach jest tak samo jak u Nas. Kolega chciał wejść na GOLDA, a skończyło się brązem. - gra podobnie do mnie, a mam już 2 kwalifikacje do golda.

Chętnie się zgłoszę jako ADC.

Leonardo109

Jeśli chodzi o skypa to już na PW.

Ja bym był chętny, moja ulubiona linia to solo top, ale adc też potrafię grać. Mam ich kilka (Ashe,Corki,Draven,Ezreal,Graves,Sivir,Tristana,Twitch,Urgot). Nie będę pisał w temacie tylko pw na lolu proponuję.

Gdyby nadal było miejsce to adc/supp służę wsparciem.

Wszystkim dziękuje za propozycje! Ale aktualnie zgłosiło się już dużo osób, i wybraliśmy jednego z nich : ). Jesli nadejdzie podtrzeba lub kogoś zabraknie to na pewno się odezwe! ; )

Pozdrawiam Ryu

Więc tak, wpadłem z znajomymi żeby stworzyć team. Oczywiście to nic nowego, ale jest nas narazie 4. Mamy Topa, mida oraz jungle. A nasza koleżanka może grac to na supporcie albo Adc, więc szukamy kogoś dla niej na bota : ). Na początek mamy zamiar grać rankedy teamowe, nie ważne czy wygrana czy przegrana. Ważne żeby sie podszkolić. Nasz team to nie jest żadna platyna/diamond. To garstka ludzi z silver-golda która chce staraniem dojść gdzieś wyżej, może nawet uczestniczyć w turniejach na Esl'u? Nie szukamy osoby która będzie nam wytykac co robimy źle. Tylko takiej która potrafi przegrywać i wyciągnąć z tego nauki na następne mecze.

Wymagania co do tej osoby są takie żeby miała czas przynajmniej na 1-3 mecze dziennie. Jeśli będzie nas już 5-iątka to załatwi sie kanał na ts'ie. Co do wieku chyba nie mam zastrzeżeń .. Osoby chętne prosze pisać do mnie tutaj na pw albo dodać mnie w grze (Nick: Ryuzaya) Albo naszą mid'erke (Arisa Sora).

Czekam na propozycje!

Pozdrawiam Ryu ~

Edit:

Zgłosiło sie juz pare osób. Narazie prosze już nie pisać. Dziękuje za wszystkie propozycje! : )