Szukamy dwóch osób do teamu

Witam!Razem z naszą gildią szukamy dwóch osób do gry w LoL'a w chwili obecnej w drużynie są trzy osoby.Specjalnych wymagań nie posiadamy i gramy głównie 4fun. Posiadamy własny kanał ts. Proszę o pisanie wiadomości w tym temacie lub na pw.Szukamy głównei adc i supporta.

Pozdrawiamy gildia The Black Kiszki

no fajnie ale na jakim servie jakis moze nick w grze

no fajnie ale na jakim servie jakis moze nick w grze

EU Nordic & East, pisz do mnie (PoziomgaLZ), jestem założycielem The Black Kiszek

Oczywiście zanim zostaniesz przyjęty musisz pokazać że nie jesteś większym n00bem od nas.

Jak napisał kolega wyżej, nie ustawiamy poprzeczki wysoko, wymagania:

- Bądź ogarnięty (nie flamuj, nie zajmuj się pisaniem pierdół na /all tylko graj),

- Jeśli jesteś nieogarniętym 9-latkiem który jakoś zdobył ten 30 poziom, to dziękujemy,

- Nie feeduj,

- Nie trolluj,

- Ogarniaj positioning, żeby potem w teamfightach nie wychodziło, że tank trzyma się z tyłu, a support jest z przodu,

- WARDUJ,

- Nie obwiniaj nikogo w teamie, każdy ma gorsze dni,

- Jeśli masz podejście typu "omg noob team surrender at 20 and report this fucking retarded team because i am the freakin' pro and they arent" - to cię nie chcemy,

- Jeśli myślisz, że dzięki wyższej pozycji w rankingu jesteś ważniejszy, to z miejsca otrzymasz odpowiedź "do widzenia".

Siemka byłbym chętny bo mam dość grania Solo Q i trolli którzy są AFK -.- nick: Bartimaeus92 gram głownie na midzie oraz adc, rzadko ale w drodzę wyjątku solo top :)

ja też chętnie pogram :)

Aktualnie Srebro IV , 350+ rankedów w tym sezonie , głównie adc lub support także możecie sprawdzić jak gram na obu pozycjach. Nick Grzankens .

Ja chetnie adc mam ich wiekszosc :) jak cos to priv:)

Hejj jak gracie 4fun to chyba ja też się nadam :)

Gram, ap (master yi,katarina)

Może tam nie jestem jakiś hardkorowy koxu żebym same penty robił ale dwa trzy trupy się zdarały na pvp :)

Nick:Killer4Nawbs ;)

- Nie feeduj,- Nie obwiniaj nikogo w teamie, każdy ma gorsze dni,

Aha. Wy wymagacie, ale od was już nie można? :/

Jeśli chcecie mida, to się zgłoszę, chętnie pogram.

Nick: hrupioncy jesz

ranked: Gold III (walcze o awans do Gold II) aka 1700 elo

pozycja: mid.

Dodatkowe info: mam 10 stron run, z czego 4 na mida.

lolking: http://www.lolking.net/summoner/eune/19990369

Jak zainteresowani, to polecam pisać na gg 11398015

Witam!Razem z naszą gildią szukamy dwóch osób do gry w LoL'a w chwili obecnej w drużynie są trzy osoby.Specjalnych wymagań nie posiadamy i gramy głównie 4fun. Posiadamy własny kanał ts. Proszę o pisanie wiadomości w tym temacie lub na pw.Szukamy głównei adc i supporta.

Pozdrawiamy gildia The Black Kiszki