Szukamy graczy do Final Fantasy XIV!

Witam. Razem z bratem i dwójką znajomych szukamy ludzi do gry w.w tytuł . Szukamy zarówno weteranów którzy mogą wspomóc radą, jak i "noobów' jak my. Nie interesuje nas dojście do istniejącej gildi. Chcemy poznać gre samemu, jak i zdobywać progress.

PS: Gramy na serwerze Moogle. W razie czego pisać w temacie lub do nas w grze :

Meemmento Mori

Nomimono Mori

Seishin Mori

Amaterasu Mori

Jeżeli zgłosi się kilka osób można pomyśleć o jakiejś FC ;)

Pozdrawiamy!

PS2: Wolimy graczy 18+, ale oczywiście nietoksyczni, otwarci młodsi gracze PO MUTACJI także niech się zgłaszają .

To coś macie nie jasne w opisie ale veteran ffxiv jest ok ale istniejace fc nie ?

Co do zakładania kolejnego fc jaki sens ma jeszcze większe rozbijanie polskich graczy gdzie i tak nas mało gra

Tak jak wyżej. Już jedno nowe, polskie Fc próbowało coś działać na Mooglu i nic z tego nie wyszło. Jeśli zmienicie zdanie, to polecam Mirai'ów.

Ma to sens. Chcemy sami postarać się o kupno domu, zbudowanie airshipa itp. Dołączając do istniejącej FC tracimy możliwość dojścia do tego samemu. Byłem w FC SeeD przez pierwsze 2 miesiące po starcie gry. Dalej mam kontakt z nimi. Ale do nich nie dojdę. Jestem na linkshellu ,gdzie jest pełno ludzi zarówno z SeeD ,jak i z Mirai. Jest też pełno niezrzeszonych polaków. Tworzenie nowych FC nie dzieli polskiej społeczności. Nie chce stworzyć FC, które liczebnie konkurowało by z SeeD czy Mirai. Chce po prostu poznać i pograć z nowymi osobami ,które też nie lubią wchodzić gdzieś "na gotowe" i wolą dojść do jak największej ilości rzeczy i contentu sami. Tyle :) Ale dzięki za sugestie.

EDIT: A co do weteranów, to co ma mi przeszkadzać osoba która zna grę i pomoże radą ? Nie rozumiem co mamy nie jasnego w opisie ?

Prawda jest taka, że ten linkshell tylko sobie jest. Bardzo rzadko ktoś na nim coś pisze. Każdy trzyma się raczej swojego kręgu i nie powiedziałbym, że ten ls cokolwiek daje. Ale skoro tak stawiasz sprawę, to życzę powodzenia i przyjemnej gry :)

O, Meemento wraca do gry! :o Przez chwilę graliśmy razem, ale potem nagle przestałeś grać z tego, co pamiętam. Używacie discorda?

@Allaneth Dzięki i wzajemnie ;)

@Forvsol A witam. Nie używamy discorda - ale ts owszem ! Zapraszam wieczorami, żeby pogadać i oczywiście w grze ;)

TS: 5.196.14.32

@refresh Dalej szukamy osób. Stworzyliśmy małe FC international :)

Ponysł moim zdaniem spoko szczególnie w grze gdzie nie ma jakiegoś mass pvp. Większa ilość polskich gildii w niczym nie przeszkadza a wręcz przeciwnie, sprawia, że nie jesteś takim noname'm w grupie 30 znających się od lat ludzi ;) Sam siedzę w Seed'ach ale ogranicza się to do napisu koło nicku bo tak naprawdę nie mam z nimi za bardzo co robić bo oni już wszystko mają zrobione :P zresztą też lubię poznawać grę samemu :) odezwijcie się, mój nick Isyllt Iskaldur :) warto poszerzyć grono znajomych a może też pogramy razem :)

@Naadir Dokładnie! Odezwę się wieczorem do Cb :)

Witam. Razem z bratem i dwójką znajomych szukamy ludzi do gry w.w tytuł . Szukamy zarówno weteranów którzy mogą wspomóc radą, jak i "noobów' jak my. Nie interesuje nas dojście do istniejącej gildi. Chcemy poznać gre samemu, jak i zdobywać progress.

PS: Gramy na serwerze Moogle. W razie czego pisać w temacie lub do nas w grze :

Meemmento Mori

Nomimono Mori

Seishin Mori

Amaterasu Mori

Jeżeli zgłosi się kilka osób można pomyśleć o jakiejś FC ;)

Pozdrawiamy!

PS2: Wolimy graczy 18+, ale oczywiście nietoksyczni, otwarci młodsi gracze PO MUTACJI także niech się zgłaszają .