Szukamy graczy do gier rankingowych i nie tylko

Witam Przywoływacze !

Chciałbym wam zaoferować uczestniczenie w naszym "klanie" w grze league of legends na serwerze North America.

Potrzebujemy graczy z humorem,ogarniających (brak dzieci neo),wiek sie nie liczy (pogadamy zobaczymy ^^), no i conajwazniejsze z dużą ilością skilla.

Gracze po dodaniu zgłoszenia na forum zostaną przetestowani w meczu 1vs1, potem pogramy pare normal game'ów (po złożeniu juz całego klanu) i zobaczymy co dalej :).

Od siebie moge zaoferować narazie dwóch członków razem ze mną włącznie: OwcaPl - 780 wygranych meczy rola: support/ad carry oraz Gorosek 600+ wygranych meczy rola solo top/jungla.

Zeby zglosić chęć do gry wystarczy napisać w poscie: ilość wygranych meczy,wiek oraz jaką role w teamie chciałbyś odgrywać (support,ad carry,ap carry,jungla,solo top).

Po dołączeniu do naszego klanu wymagamy komunikacji przy użyciu komunikatora skype lub ts3.

To by było na tyle, czekamy na zgłoszenia :).

...no i conajwazniejsze z dużą ilością skilla...

Ja mam 2 kilogramy, sprzedaje 15zł za gram

Potrzebujemy graczy z humorem,ogarniających (brak dzieci neo),wiek sie nie liczy (pogadamy zobaczymy ^^), no i conajwazniejsze z dużą ilością skilla.

Chcecie ludzi ze skillem

Gracze po dodaniu zgłoszenia na forum zostaną przetestowani w meczu 1vs1

a sami jak widać nie ogarniacie nawet podstaw tej gry takich jak np. to że to gra zespołowa

Zrozum jedną rzecz: w grze 1vs1 chcemy sprawdzić jak dana osoba ogarnia swojego maina,po grze 1vs1 gramy normal game żeby sprawdzić czy zgra się z nami. A zresztą co ty wiesz o tej grze ? Jeżeli ktoś gra solo top albo middle ap carry musi ogarniać 1vs1.

Jeżeli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to chociaż nie hate'uj i nie mów że nic nie potrafimy :>

Chętnie się zgłoszę

Nick: GrucA

Pozycja: zależy od teamu

Wygrane : 400+

Nick : PinaseQ

Nick : SzCzOn

Pozycje - ogólnie botlane ad carry + support gramy razem już długo,

Wiek - 14.

Wygrane - 556 i 355

Jak przyjąć nas to razem osobno niema mowy.

Dodam was do znajomych w League of legends, najprawdopodobniej dzisiaj zagramy no i zobaczymy co dalej :).

Próbowałem dodać was do znajomych lecz przy obu graczach wyświetla się komunikat że nie znaleziono takich graczy. Na pewno gracie na serwerze North America ?

Nick: Reapozor

Pozycja - często jungluję ale posiadam 65 postaci i moge grać każdym ;)

Wiek - 19

Wygrane - 700+

1v1? Co to? Tekken?

Nie można testować ludzi 1v1 w grze zespołowej. Nie ma mapy 1v1. Idąc waszym tokiem myślenia każdy weźmie dps'a....

Nie rozumiesz. Gra to nie tylko sytuacyjne walki, tylko farma, build i ZGRANIE zespołu, nie da się określić skilla gdy tego nie ma.

Czytaj cały temat a nie tylko pierwszy wpis... Już wyjaśniałem forumowiczowi że na 1vs1 sprawdzamy tylko solo topa i middle. Co do Devasta dodam cię do znajomych w league of legends.

Nick: SeRien

Wygrane: 400+ (Wiekszość czasu spędzam na rankedach ostatnio)

Pozycja: Preferuje Top albo Ad Carry

Pytanie następujące ile gier masz zamiar grac w ciągu dnia 5vs5 Team Ranked ?

Dodajcie mnie do znajomych na skype nick: owieczka171. Pisze to ponieważ na lolu ciężko was spotkać więc nie ma sensu żebym czekał aż będziecie online. Co do rozgrywania gier rankingowych: to zależy od tego czy ludzie będą mieli czas ale sądzę że najmniej 2-1 rankedy dziennie a najwięcej 5-6

Nick: Duło

Wygrane: 530?

Pozycja: Każda

Po przegraniu 10 meczy z rzędu(afkerzy, feaderzy, nooby - rezultat 800 elo) moim oczom ukazał się ten temat huraaa!!!

Proszę o to aby dzisiaj o 18:00 każdy był na League of legends online, trzeba się dogadać między innymi na jakim komunikatorze będziemy rozmawiać itd. Jeżeli nie będzie kogoś 15 minut po 18:00 jest to równoznaczne z brakiem należności do teamu ( chyba że ktoś wypowie się na forum lub się usprawiedliwi ).

Ja zagram z wielką chęcią

nick:

-Sainol

Nick na Skype:

-beniaminma

Pozycje:

-każda

Wygrane:

-250 (to moje nowe konto, wcześniej grałem na EU west)

Witam

Mam18 lat i szukam jakiejś drużyny z którą będę mógł grać normale jak i rankedy

Mój nick na grze to : mattajas

Mój skype to : matiherosdl

Gram mid , solo top , jungle żadziej bota

Nie pamietam ile czasu gram w ta gre ale mam wygranych prawie 600 normali

Ogarniam :Malzahara , Leblanca , Xina , jaxa , nocturna , tristane , udyra i ww ...............

Mam 3 strony run

Gralem troche rankedów ale z randomami ale taka gra nie jest dobrym pomyslem czesto trafiaja sie gracze afk

Prosze o szybką odpowedz

na solo top i mid gra sie solo ;O?! funny

po pierwsze wiesz ze jest jungler ktory gankuje ?

a na 1v1 latwo przezyc lane

Witam mogę z wami zagrać moj nick Fleq moge grac wszystkim.Wygrane 998.

Witam Przywoływacze !

Chciałbym wam zaoferować uczestniczenie w naszym "klanie" w grze league of legends na serwerze North America.

Gracze po dodaniu zgłoszenia na forum zostaną przetestowani w meczu 1vs1, potem pogramy pare normal game'ów (po złożeniu juz całego klanu) i zobaczymy co dalej :).

Od siebie moge zaoferować narazie dwóch członków razem ze mną włącznie: OwcaPl - 780 wygranych meczy rola: support/ad carry oraz Gorosek 600+ wygranych meczy rola solo top/jungla.

Zeby zglosić chęć do gry wystarczy napisać w poscie: ilość wygranych meczy,wiek oraz jaką role w teamie chciałbyś odgrywać (support,ad carry,ap carry,jungla,solo top).

Po dołączeniu do naszego klanu wymagamy komunikacji przy użyciu komunikatora skype lub ts3.

To by było na tyle, czekamy na zgłoszenia :).