Szukamy graczy do wspólnej gry! WTO

Witajcie, zdaję sobie sprawę, iż Wild Terra Online jest grą umierającą, jednakże pogrywamy z bratem na casual PVP serwer amerykański. Szukamy chętnych osób do wspólnej gry. Możemy się zgadać na ts3/discord nie ma problemu. Ja i brat pracujemy więc godziny gry mogą być różne, ale chodzi tu o wspólną grę, aby podbić zamek jakiś i się tam wspólnie budować. Obecnie każda grająca gildia ucierpiała i mam od każdej z nich po parę ściętych głów (nawet tych najlepszych) -- oni zaś nie mają jeszcze mojej. Rozwijamy się z bratem powolutku, chociaż każdemu wiadomo, iż do tej gry aby się rozwinąć - potrzeba więcej graczy jak tylko dwóch.

Ja lat mam 25, brat 22. Mogą do nas dołączyć osoby w każdym wieku, tolerujemy wszystko, prócz głupkowatego wydzierania się i obrażania siebie nawzajem. Jeżeli stworzą serwer Europejski Casual PVP - automatycznie przechodzimy tam, ze względu na mniejszy ping.

Jeżeli są jacyś chętni proszę o email : zielinskidawid1992@gmail.com, bowiem rzadko tu zaglądam :) Chętnie pomożemy w starcie! Pozdrawiamy.