z kumplem szukam graczy, którzy: 1 nie wyzywają się nawzajem 2 zachowują się jakoś 3 mają powyżej 14 lat- i tutaj odejdźmy od stereotypów, jesteśmy z gimnazjum, ale słowo gimbus w tych czasach jest używane zawsze gdy chce się kogoś obrazić (od dziecka, debila itd.). gramy w lola od 2 lat (nie jesteśmy też jacyś super gracze- srebro v i brąz II), doświadczenie z tą grą mamy średnie (czyli tak jak pisałem: nie jesteśmy jacyś super, ekstra- ale też nie gramy źle)
-jeśli chodzi o komunikator, to najlepszy byłby skype albo TS (ale wolelibyśmy skype)
-chciałbym dodać, że nie szukamy kogoś kto traktuje grę zbyt poważnie (jeśli chodzi o normale- rankedy to inna bajka) czyli nie sra obelgami po całym chatcie i nie chcę przy tym z nerwów rozwalić monitora, klawiatury i wszystkiego wokół, tylko dlatego, że ktoś przez przypadek mu ,,zksuł".
-to jest tylko gra- czasami się wygrywa czasami przegrywa, więc pisanie czegoś w typie ,,noob",,feeder" ,,report noob" też wielkiego sensu nie ma. gra się dla zabawy, gry nie są po to by pokazywać jacy my to super jesteśmy i zwiększać sobie ego.
kto chciałby zagrać niech piszę w komentarzach albo na pn swoje nicki na skype'ie (tak już mówiłem, TS nie za bardzo nam pasuje)
zbieramy na razie 5 osób (ja i kolega + 3 osoby) ale może nas być więcej (nie każdy może grać w tym samym czasie). więc w sumie mogłoby być +10 osób i moglibyśmy wtedy jakąś drużynę rankingową założyć.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.