Szukamy grającej dziewczyny :D

Witam.

Jest nas w drużynie dokładnie czterech chłopaków, mamy tsa no i ogarniamy lola :D

Do naszego teamu chętnie przyjęlibyśmy dziewczynę aby gra była bardziej urozmaicona ;p

Do usłyszenia piękne panie ;)

Powiedzcie po prostu , że nie macie pod co walić.

Albo szukacie maskotki Oo.... taka skrajność mnie przeraża

A co złego, iż chcą jedną dziewuchę do gry. Może nie mają suporta. albo dobrego adc ;).

Tez szukam dziewczyny do gry Dragns Prophet - moge zafundować Founder's Packa za wierność :)

wiedzialem ze bedzie ubaw po pachy w tym temacie

powodzenia

dlacego z takimi postami zwiazana jest zawsze malowana lala w avku ? hehe

znajdzcie sobie dziewczyny w rl nieudacznicy -.- juz wiem jak to wyglada gdy dziewczyna siedzi z burakami na ts jeden z drugim sie przegania w glupocie myslac ze tak zainponuje a ona pozniej sie z nim spotka i da mu d*py na 1 spotkaniu pls nie robcie z siebie ofiar....

Dzisiejszego dnia dowiedziałem się, że granie z dziewczyną w teamie jest urozmaiceniem. Dziwne to stwierdzenie, to jak biała rodzina a nagle adoptują czarne dziecko aby sobie urozmaicić życie... ~~~~

wiedziałem że będzie tu jak kiedyś w podobnym temacie mega offtop albo jakieś domysły czy po co to napisał itd itd heheh D:

aż w końcu wypowie się jakaś dziewczyna lub i nie a co powie skąd mam to wiedzieć ;D ?

Ee...ten..tego a pięknych panów też przyjmujecie? Znam śmieszne kawały ;)

Za dużo Offtopu, jeżeli znajdzie się chętna pani do gry to na pewno do Ciebie napisze. Zamykam.

Witam.

Jest nas w drużynie dokładnie czterech chłopaków, mamy tsa no i ogarniamy lola :D

Do naszego teamu chętnie przyjęlibyśmy dziewczynę aby gra była bardziej urozmaicona ;p

Do usłyszenia piękne panie ;)