Szukamy kompanów do Rusta! [Oraz innych gier!]

Siemanko, razem z kumplem(Jest nas kilku, ale tylko z nim gramy w tą grę :D) poszukujemy kilku chętnych ludzi do pogrania w Rusta - to nasz główny cel.
Mamy dość spore doświadczenie w tej grze, więc jak ktoś jest nowy to chętnie wprowadzimy go do świata gry ;)
Planujemy raczej jakieś serwery społecznościowe/modowane.

Jeśli chodzi o resztę gier to również zapraszamy, pykamy w CS'a, H1Z1, Paladins, Warframe, Aion, L4D2, GTA V, Rocket League i inne, mniej znane lub w ogóle :D

Głównie jednak gramy w CS'a, H1Z1 i Rust, reszta gier mega rzadko - ale jak się ekipa znajdzie to kto wie ;)

Posiadam kanał na prywatnym TS'ie [Nie używamy discorda!].

Chętnych zapraszam do kontaktu na steam: http://steamcommunity.com/id/nenhild/

Jeśli chodzi o nas, to w paczce znajdują się tylko osoby 20+.
Nie zwracamy uwagi na wiek, tylko na zachowanie, poczucie humoru i przede wszystkim na dystans do siebie i do całej reszty.
Mamy dość specyficzne poczucie humoru, więc z początku może się być ciężko przyzwyczaić ;)

Podpisuje się pod ogłoszenie. :)

Ref.
Póki co dołączyła do nas tylko jedna osoba :P
Nie ma więcej chętnych?

chętnie bym dołączył ale nie używam ts'a xD tylko wlasnie discorda :D
a gram prawie we wszystkie gry ktore wymieniliscie.
Rust i CS po 300+h

Noo muszę przyznać, że pobranie kilkunastu MB może faktycznie być problemem :lol:
My jesteśmy do TS'a przyzwyczajeni, do tego tak jak wspomniałem, korzystamy z prywatnego TS'a więc mamy spokój ;)
Jakbyś zmienił zdanie i postanowił jednak pobrać TS'a (Jeśli masz problem z ustawieniami, to pomożemy :D) to daj znać ;)

Tez gram w te gierki procz cs go. Lecz ts3 odpada. Only Discord. Tutaj nie chodzi o pare mega tylko o to ze ts3 jest juz przestarzaly i malo funkcjonalny. Discord go miazdzy pod kazdym wzgledem i jest pelni darmowy. Jak zmienicie zdanie o Discordzie to zyskacie sporo graczy.

Ja nie wiem czego Ty potrzebujesz od programu do komunikacji głosowej, ale mi zdecydowanie wystarcza możliwość mówienia, słuchania i wyciszania ~ psst, TS3 też jest w pełni darmowy ;)

Ja nie wiem czego Ty potrzebujesz od programu do komunikacji głosowej, ale mi zdecydowanie wystarcza możliwość mówienia, słuchania i wyciszania ~ psst, TS3 też jest w pełni darmowy 

Tak jak ktoś opłaca co miesiac haracz za sloty, a ty wynajmujesz za free jeden kanalik. Trudno, przez upartość nie zyskacie nowych graczy.

Tak samo jak właściciele Discorda go opłacają a Ty tworzysz sobie za darmo kanalik...na jedno wychodzi :o
Siłą nikogo nie ciągniemy, nie używasz TS'a - Twoja sprawa. My używamy i tego też wymagamy, dlatego komentarzy typu "Gram we wszystko ALE tylko discord" nie zamieszczajcie, bo wyraźnie jest napisane, że szukamy osób z TS3.
Danke

Tak samo jak właściciele Discorda go opłacają a Ty tworzysz sobie za darmo kanalik...na jedno wychodzi  
Siłą nikogo nie ciągniemy, nie używasz TS'a - Twoja sprawa. My używamy i tego też wymagamy, dlatego komentarzy typu "Gram we wszystko ALE tylko discord" nie zamieszczajcie, bo wyraźnie jest napisane, że szukamy osób z TS3.
Danke

Widze nie zrozumiałes wypowiedzi. Ts3 nie jest darmowy... Serwer Discorda stawiasz sam bez ograniczen, zas za ts3 placimy dana kwote od ilosci slotow. Zreszta nie wazne :)

Chętnie bym dołączył do Was, z wymienionych tytułów mam warframe, rusta, cs'a i h1z1. W każdej grze mam przegrane więcej lub mniej godzin, ale jakieś tam doświadczenie mam. Jeśli chodzi o rusta to od dłuższego czasu szukałem ekipy , bo samemu ledwo dawałem radę, więc fajnie by było razem popykać ;)

Siemanko, razem z kumplem(Jest nas kilku, ale tylko z nim gramy w tą grę :D) poszukujemy kilku chętnych ludzi do pogrania w Rusta - to nasz główny cel.
Mamy dość spore doświadczenie w tej grze, więc jak ktoś jest nowy to chętnie wprowadzimy go do świata gry ;)
Planujemy raczej jakieś serwery społecznościowe/modowane.

Jeśli chodzi o resztę gier to również zapraszamy, pykamy w CS'a, H1Z1, Paladins, Warframe, Aion, L4D2, GTA V, Rocket League i inne, mniej znane lub w ogóle :D

Głównie jednak gramy w CS'a, H1Z1 i Rust, reszta gier mega rzadko - ale jak się ekipa znajdzie to kto wie ;)

Posiadam kanał na prywatnym TS'ie [Nie używamy discorda!].

Chętnych zapraszam do kontaktu na steam: http://steamcommunity.com/id/nenhild/

Jeśli chodzi o nas, to w paczce znajdują się tylko osoby 20+.
Nie zwracamy uwagi na wiek, tylko na zachowanie, poczucie humoru i przede wszystkim na dystans do siebie i do całej reszty.
Mamy dość specyficzne poczucie humoru, więc z początku może się być ciężko przyzwyczaić ;)

Zgłaszam się, jestem ogarnięty i obeznany w grze.