Szukamy ludzi do gry od zera

Wraz z kumplami postanowiliśmy zagrać w aiona na serwerze Barus strona Elyos, ale ponieważ jest nas tylko 3 chcielibyśmy wam zaproponować wspólną grę.

Ogólnym celem jest stworzenie stałej grupy, którą będziemy chodzili na wszelkie potrzebne instancje oraz będziemy sobie wspólnie pomagać. Po pewnym czasie gry mamy zamiar stworzyć legion, który będzie dążył do stania się jednym z najmocniejszych legionów na serwerze.

Jeżeli idzie o klasy postaci to aktualnie posiadamy:

-gladiatora

-assassina

-kleryka

Ogólnie to nie mamy żadnych wymogów odnośnie klas, ale na ten moment najbardziej potrzebni są:

-sorcerer / spiritmaster

-chanter

-gunner / ranger

Posiadamy serwer teamspeak, tak więc z komunikacją nie będzie problemu :)

Jeżeli jesteście zainteresowani, to dajcie mi znać pod tematem lub po prostu napiszcie prywatna wiadomość na mój profil.

Hm? Które macie poziomy? Mam 17lv Chantera/Asmo. Hmm? Mógłbym zrobić nowe konto.. to zagrałbym Ranger/Sorcerer..z dużymi cycami ;o :D

Koledzy mają 15lvle, natomiast ja zaczynam grać od jutra. Jeżeli masz ochotę zrobić nowe konto i z nami zagrać, to serdecznie zapraszamy :)

hmmm.. a co powiecie na Barda?? mam z 5 lvl :P

Czemu nie, każda klasa się przyda :)

~Jak możecie to napiszcie mi Wasze nicki na priva

Witam . Ja bym byl jak najbardziej zainteresowany wspolna gra w Aiona tylko musial bym pobrac. jesli ktos moze niech mi tu poda linka do downloadu Aiona moje gg 49799352 w razie cos napisze ci tu lub gg swoj nick jesli mozesz podaj mi pw swoje gg . Pozdrawiam

Masz tutaj link do downloadu - http://download.gameforge.com/gfl_20140120/AION_GameforgeLiveSetup.exe

~gg nie posiadam, dlatego jeśli możesz to daj mi znać tutaj.

nie ma sprawy;)

ja mogę dodaj mnie na skype siqor1997

Okey! Mam moją Maginię z dużymi Cycami.. zwie się "Hesnerra"! Obecnie 8lv! Możecie także pisać do mnie na skype : xdominikiss. ;))

Mój nick Setori jakby co :) będę dziś od 16-17 w grze

Ok, wszyscy którzy podali nick - wysłałem wam zaproszenie do znajomych. Reszta która tego nie zrobiła niech mnie doda do znajomych. Mój nick: Garyus

Ponieważ stworzyliśmy legion i jest już w nim kilkanaście osób, chciałbym was powiadomić, że rekrutujemy wszystkich chętnych do wspólnej gry. Aktualnie nasze najwyższe lvle to 25~28, aczkolwiek są również gracze, którzy dopiero zaczynają. Wszyscy chętni którzy by chcieli do nas dołączyć, wyślijcie mi zaproszenie do grona przyjaciół, żebym mógł was dodać. Mój nick - Garyus.

Wraz z kumplami postanowiliśmy zagrać w aiona na serwerze Barus strona Elyos, ale ponieważ jest nas tylko 3 chcielibyśmy wam zaproponować wspólną grę.

Ogólnym celem jest stworzenie stałej grupy, którą będziemy chodzili na wszelkie potrzebne instancje oraz będziemy sobie wspólnie pomagać. Po pewnym czasie gry mamy zamiar stworzyć legion, który będzie dążył do stania się jednym z najmocniejszych legionów na serwerze.

Jeżeli idzie o klasy postaci to aktualnie posiadamy:

-gladiatora

-assassina

-kleryka

Ogólnie to nie mamy żadnych wymogów odnośnie klas, ale na ten moment najbardziej potrzebni są:

-sorcerer / spiritmaster

-chanter

-gunner / ranger

Posiadamy serwer teamspeak, tak więc z komunikacją nie będzie problemu :)

Jeżeli jesteście zainteresowani, to dajcie mi znać pod tematem lub po prostu napiszcie prywatna wiadomość na mój profil.