Szukamy ludzi do klanu Arma 2 + OA, COOPY

wng23.png

Witamy!

Jesteśmy nowo powstałym klanem, skupiającym się na kooperacji.

Nasz łączny staż wynosi kilka dobrych lat. Szukamy ludzi, którzy są chętni

do gry w zorganizowanym składzie, szukają nowych wrażeń związanych z

serią Arma, czy po prostu pograć w dobrym towarzystwie.

Zapewniamy:

- Miłą atmosferę

- Pomoc techniczną

- Ciekawe i zróżnicowane misję w różnych zakamarkach Arma'owego globu

- Nowe znajomości

Do gry z nami wymagana jest gra Arma 2 z dodatkiem Operation Arrowhead,

oraz kilka modów takich jak ACE, ACRE, parę jednostek i map, które możecie znaleźć na naszym forum.

Jesteśmy także otwarci na propozycje współpracy oraz wspólnych szkoleń.

Aktualnie nasza ekipa liczy siedem osób, jednak mamy nadzieje, ze to się zmieni. W obecnej chwili posiadamy już

serwer pod Arme, jednak zaczniemy z niego korzystać dopiero wtedy, kiedy zaistnieje taka potrzeba.

Zapraszamy, gracze klanu WNG.

http://wngclan.ct8.pl/

Team speak 3:

37.59.78.140:1234

hasło: m16a2

Jeżeli chcesz pograć w mniejszym gronie, to idealna sprawa dla Ciebie. ;)

Byłem w jednej ekipie prawie pół roku. Co dziennie o 20 rozgrywaliśmy misje po 35-40 osób. Jak jest u was? Kiedy misje? 7 osób? To nie lepiej dołączyć się do jakiejś społeczności? Teraz jestem w drugim "klanie" army gdzie gramy misje w piątek i w soboty mamy treningi. Zawsze najnowszy ace i acre. Jeżeli chcielibyście dołączyć pisz na gg: 1639935. Srednio 25-30 osób w piątki. Co dziennie jeżeli coś gramy to od 10-15 osób. Zapraszam

Też grałem w 35-40 osobowych ekipach, nawet Cię chyba znam - Samuraj z a2c, nie? (Na a2c miałem inny nick) Ale jak dla mnie przy takiej ilości osób połowa się nudzi dlatego chcemy grać w mniejszym gronie i na pewno nie będziemy rekrutować zbyt duzej ilości osób - zrekrutujey na tyle by na każda misje były po dwa oddziały. Jak dozbieramy jeszcze te parę osób, to zawsze można ugrać coś wspólnie - jakieś PvP itp ;)

Co do liczebności naszego klanu - dopieo zaczynamy, ale powiem Ci szczerze, że całkiem pryzjemnie gra się w takich grupach. :P Grywamy w piątki, soboty i niedziele.

W gruncie rzeczy w tych większych społecznościach po 2-3 oddziały nci nie robią tylko wydaje się im fikcyjne rozkazy po to by coś robili, a reszte czasu spędzaja leżąc na ziemi i liczac na łdu szczescia, ze jakis przeciwnik wyskoczy przed celownik po 3h niemiłosiernej nudy.

Doszedłbym ale kupiłem klucz na allegro pograliśmy z kumplami z 2 miechy i nagle pewnego dnia po przerwie boom wchodzimy a tu bad cd key (i coś tam coś tam) a jak patrzyłem to coś tam problem był że klucze z allegro są z nielegalnego żródła :P

Zgłoście ta sprawę. Miałem podobnie z kodem premium BF 3 - poszedłem na policje i pieniądze znalazły się bardzo szybko z powrotem na moim koncie. :P

Kupowaliście an steam czy płyty, keye?

keye mógłbym się z tym pieprzyć ale mi się nie chce :P czekam na wersje standalone dayz a tak to zastanowie się dopiero nad arma 3

No jak kto woli - mi szkoda było stracić 130zł za premium bf3. ;d

wng23.png

Witamy!

Jesteśmy nowo powstałym klanem, skupiającym się na kooperacji.

Nasz łączny staż wynosi kilka dobrych lat. Szukamy ludzi, którzy są chętni

do gry w zorganizowanym składzie, szukają nowych wrażeń związanych z

serią Arma, czy po prostu pograć w dobrym towarzystwie.

Zapewniamy:

- Miłą atmosferę

- Pomoc techniczną

- Ciekawe i zróżnicowane misję w różnych zakamarkach Arma'owego globu

- Nowe znajomości

Do gry z nami wymagana jest gra Arma 2 z dodatkiem Operation Arrowhead,

oraz kilka modów takich jak ACE, ACRE, parę jednostek i map, które możecie znaleźć na naszym forum.

Jesteśmy także otwarci na propozycje współpracy oraz wspólnych szkoleń.

Aktualnie nasza ekipa liczy siedem osób, jednak mamy nadzieje, ze to się zmieni. W obecnej chwili posiadamy już

serwer pod Arme, jednak zaczniemy z niego korzystać dopiero wtedy, kiedy zaistnieje taka potrzeba.

Zapraszamy, gracze klanu WNG.

http://wngclan.ct8.pl/

Team speak 3:

37.59.78.140:1234

hasło: m16a2

Jeżeli chcesz pograć w mniejszym gronie, to idealna sprawa dla Ciebie. ;)