Jaka jest sytuacja z pingiem, bo pograłbym z wami
Szukamy osob do Rohan Online Sea OBT 31.05 Start serera o godz 10.00 rano
Ping jest normalny Można śmiało grać.
To aż niewiarygodne, że ludzi jest tak dużo. Nie ma żadnego wolnego spota. WIęcej populacji niż przy starcie Rohan BLood Feud. Oby nie zj*li gry Item Shopem.
Właśnie ściągam gierkę i może dołączę do zabawy powiedzcie mi jak z buildami? Korzystacie ze starych forum, starego doświadczenia czy po prostu póki co dajecie jak uważacie?
Skille są troszke pozmieniane, trzeba czytać wszystko i troszke przemyslec sprawe Wbijaj do nas na TS to wszystko Ci wytłumaczymy. Chłopaki z gildii mają najwyższe poziomy na serwerze no i mogę śmiało powiedzieć póki co podjazdu do nas nie ma
Hejka. Mam pewien problem. Być może ktoś jest w stanie pomóc. Mam Windowsa 10.
Dzisiaj odpaliłem PC’ta, a w folderze ROhan znikneło połowe plików, w tym główne czyli loader.
Potem chciałem zainstalować ponownie, ale plik instalacyjny na moich oczach zniknął…
ANtywirus wyłączony. Jedynie zapora windowsa działa. Pobrałem plik ponownie i chciałem dodać wyjątek, natomiast od razu po zakończeniu pobrania plik został usunięty automatycznie. Ktoś wie o co kaman?
Nigdy wcześniej z takim czymś się nie spotkałem.
Sprawdz raz jeszcze czy nie masz włączonego antywira jakiegoś bo wygląda to na jego robote.
No właśnie wyłączony ściągam już 3-ciraz klienta i próbuję…moża zapora windowsa…
Jeżeli chcesz to mogę Ci wrzucić na google drive instalke spakowaną w rar. Wtedy przynajmniej nie usunie Ci tego instant.
Jak możesz to zapodaj. Nie wiem co jest grane.
Ok, daj mi chwilę.
Dzięki, zaraz pobiorę
Właśnie mam zamiar pobrać Rohan i chciałem zapytać czy sporo tam gra polskich graczy
Witam , rozumiem , ze nowy serwer to Marea ? i na tym serwie gra wiekszość z was ?
nowy server to Silva, a wiekszosc ludzi gra wlasnie na serverze Marea, w tym gildia z tego tematu, dlatego sa takie problemy z dostaniem sie do niego w godzinach szczytu, dlatego dla niektorych moze byc to frustrujace, zwlaszcza dla nowych graczy, poniewaz sama proba dostania sie na server moze zajac nawet do 20 min
No właśnie. Miało być pięknie a wyszło jak zawsze. Od piątku nie mogę się zalogować na serwer. Ludzie mają już 100+ lvle a ja stoję na 58…Ludzie logują się po 3-4 konta na kioski i exp na kilka postaci a masa ludzi odchodzi z gry bo nie może się wbić…Gdybym wiedział zacząłbym na Silvie, ale teraz za dużo itemów z IS poszło w postać i żal tego marnować…generalnie kiszka i tyle.
Hej, jak zobaczyłem tego newsa to aż w szok wpadłem, miałem kilka latdni z Ta gra na karku jak rób ma wygladacto w tej wersji? P2W dalej, czy moze coś z tym zrobili? Myśl o powrocie nie daje mi spokoju. Tylko nowa klasa mnie odrzuca, ale na to chyba przymknąć oko można.
Skille podobno zmienione tak? Gdzie można o tym poczytać?
dzieki za pomoc Asterek !, dla pełnej jasności , oba serwery sa “nowe” , kiedy przepełniła się Marea , został otwarty Silver ?
Trochę słabo iśc na Silvera kiedy mówisz że wiekszość PL gra na Marea , dlugo utrzymuje sie taka sytuacja ze serwer jest cały czas FULL ?
Jeszcze pytanie co don skilli: pozmieniali coś? Można gdzieś to podejrzeć? Czy trzeba zrobić każdą postać z osobna i podejrzec drzewko?