Szukamy (stałych) graczy do stałej ekipy - "mini-społeczność"

Witajcie!

Jesteśmy niedużą grupą zżytych znajomych, która gra wspólnie już od paru lat. Stwierdziliśmy, że fajnie by było poszerzyć nieco nasze szeregi i zasilić je “świeżą krwią”. Szukamy graczy chętnych do gry, ale również osoby, chcące dołączyć do zgranej społeczności i zostać w niej na dłużej.

Obecnie gramy w:

• Overwatcha,
  • Guild Warsa 2,
  • Battlefield 1,
  • (Jesteśmy otwarci na nowe gry. Ogólnikowo gramy najróżniejsze gry, od survivali po strategie).

Średnio mamy po 18 lat, choć znajdą się młodsi i starsi. Celujemy raczej w 16+ - chodzi nam z grubsza, by “samce alfa” były po mutacji; by osoby zainteresowane były ogarnięte :slight_smile:

Dla osób zainteresowanych (kontakt):

Pozdrawiamy i do usłyszenia wkrótce! :smile:

Nie powiem że nie zainteresował mnie temat ale pytania mnożą się i mnożą w mojej głowie :smiley:

• Ilu Was konkretnie jest?
  • Czy macie jakieś “nowe” gry na horyzoncie?
    W GW2 chyba szkoda zaczynać od nowa jak już coś tam osiągnęliście.
    A Overwatch to jakoś nie moje klimaty.
  • Czy gracie o jakichś konkretnych porach?
  • Gracie bardziej PvE czy PvP?
  • Ważna jest zabawa czy topka?
    Może jeszcze coś wpadnie mi do głowy…

K woli sprecyzowania:

1. jest raczej stała 6, czasem więcej, czasem mniej (zależy od dnia)
  2. Co do GW2 to niby coś osiągnęliśmy, ale niekoniecznie - gramy raczej for fun, raidów nawet nie powąchaliśmy :joy:
  3. Zazwyczaj gramy 15/16 - 22
  4. Głównie PvE, ale również czasem PvP (for fun, choć można by “na poważniej”)
  5. Zabawa, ale to też zależy od tytułu - gdy są tytuły competitive, fajnie pograć sobie coś na poważnie, ale jakby zabawa ponad osiągnięcia; raczej nie chcemy się spinać na siebie na wzajem, przy czymś, przy czym powinniśmy się wspólnie bawić ^^

Pozdrawiam!

1. To nie zmienia faktu że zaczynając od 1lvl za bardzo się tam nie pobawię :smiley:
    Czy macie jakieś inne gry na oku poza tymi dwoma? Macie zamiar brać się za jakieś nowości bądź starości czy zostaniecie tylko przy tych dwóch grach? Bo lepiej chyba jak wszyscy będą zaczynać razem o nowa prawda? :stuck_out_tongue:

tak jak pisałem wyżej, jesteśmy otwarci na wszystkie gry, więc nie ma z tym problemu… no jedynie nie gramy (w większości) w takie “antyki” jak Tibia, czy Lineage 2, itp., ale gdy jest jakaś ciekawa propozycja na gierkę, to najczęściej ogarniamy dany tytuł i pykamy w jakiejś większej czy mniejszej ekipce :wink:

Co do GW2 to prawda, jakby gra wymaga dodatków, by się sensowniej pobawić (a bynajmniej to moje zdanie).

Miłego dnia/wieczoru! :smile:

Czy graliście w lola lub warframe’a ? Byłaby szansa,żeby zagrać z wami w jedną z tych gier?

W warframe’a graliśmy troszkę, ale niezbyt odpowiadał nam ciągły grind w tej grze (popraw mnie jeśli się mylę :F). W lola grają co niektórzy, ale ja sam staram się go unikać, ze względu na toksyczność gry + IMO troszkę wymierający gatunek :>

Warframe jest bardzo odprężający. Z autopsji ziomek mówi do mnie o 1 w nocy “no to dawaj 15 minutowy surviviks trzelimy przed snem”, ja na to, że spoko, rozsiadłem się w fotelu, oparcie do tyłu, a tu nagle niz gruchy ni z pietruchy “ej ziomuś, to już trzecia rotacja C, muszę wstać rano do roboty”… tego dnia byłem nieprzytomny :smiley:
Z warframe to jest taka historia, że pograsz miesiąc, potem pół roku przerwy i znowu. Przynajmniej w przypadku moim i moich znajomych, a gramy od bety… huehuehue.

A co do samego tematu, to bliżej października chętnie pograłbym z Wami w overwatcha, więc sobie zapamiętam ten wątek.

Z tego co graliśmy to mieliśmy podobnie, ale irytowało nas czekanie na stworzenie czegokolwiek. Co do gry to też pogralismy dawno temu przez jakieś 2 miesiące, po czym stwierdziliśmy, że nudny taki grindownik. Później znowu wróciliśmy do gry i było to samo, więc sympatią ani empatią do owej gry nie pałam - z grubsza mógłbym zagrać, ale jak dla mnie “dupy nie urywa” :wink:

No, czekanie może dać się we znaki, ale dizęki temu, że odczeka sie trochę z ponownym logowaniem, to losuje się 75% zniżki na platyny, więc i tak szybko nadrabiam zaległości.

Tylko to jest z kolei itemshop, za którym osobiście nie przepadam. Natomiast IMO na duży plus jest możliwość wymiany itemków za tę platynę :slight_smile:

Post nadal aktualny btw :F

A co ze smite ktoś może gra? Gra mniej toksyczna od lola bo nie ma all chatu a grając cała 3/4/5 zabawa jest przednia (chyba że gra się na ullra XD) Ewetualnie czy jest jakaś nowość w jaką zaczeliście grać?

W Smite’a graliśmy w becie, potem przestaliśmy… A teraz jest ten problem, że jest pomór gier i będą jedynie wychodzić jakieś ciekawe tytuły, więc w żadną nową grę raczej nie pykamy, choć jesteśmy otwarci na propozycje :smile:

Pomor gier? Akurat mając swój team w moba masz w nosie czy gra ma 3 miliony czy 300 tys potrzebujesz tylko drugiej piątki na przeciwko. Pozatym mając 6 graczy można porobić śmieszne curstomy. Zapraszam na Smite jeżeli macie ochotę pograć czy niski czy wysoki lvl nie ma znaczenia mam 144 a koledzy od 14 do 110. Chętnie wytłumacze jak grać i się składać. Co do mmo chętnie bym wrócił do riders of icarus a niewiem jak z p2w bo gw2 jakoś po wielu próbach mnie nie zachęciło, szczególnie jakos przeszkadzała mi mała ilość skili jeżeli nie grałem elementalista. I brak mountow bo poruszanie się w miejsca w których się nie zauważyli teleportow bolalo

Nie chodzi mi o ilość graczy w jednym tytule, chodzi mi o małą ilość tytułów godnych uwagi na rynku. Co do gatunku MOBA, to niektórzy u nas grają, ja sam wielkim fanem nie jestem, ale napewno by się ktoś znalazł kto by zagrał chociażby nawet w LoLa. Co do gw2, najnowszy dodatek dodał mounty, ale stety lub nie trzeba je kupić. Co do Rider of Icarus, to gdy orientowałem się o gierce jakieś 3 miesiące temu, to ludzie narzekali na P2W.

Pozdrawiam! ^^

Edit - do gierek doszedł BF1 :smile:

Pozdrawiam! C:

A może tak Rust ? :slight_smile:

Teoretycznie część z nas Rusta ma :stuck_out_tongue_winking_eye: