Szukanie Graczy Do Wioski W Wurm Online

Jak w temacie. Poszukuję ludzi do założenia wioski w PŁATNEJ wersji Wurm online. Osoby te muszą być do gry przekonane, grać jakiś czas, albo muszę wiedzieć, że będą grać na pewno. W sprawie poszukiwań proszę pisać na moje GG. Gramy na serwerze wild po stronie Horde of The Summoned (HoTS). Znalazłem już dobre miejsce z kopalnią żelaza, ale potrzebuję osób chętnych do gry.

To darmowy server gry? bo z tego co mi wiadomo gra jest chyba płatna, tak?

@ nie doczytałem, czy editnales posta? ^^ ;p

Nie doczytałeś. Ja zaczynam budowę, ale na razie skupiam się na kopalni- kopię w dół, aby dokopać się do wody i nie trzeba było po nią chodzić do jeziora.

Nie doczytałeś. Ja zaczynam budowę, ale na razie skupiam się na kopalni- kopię w dół, aby dokopać się do wody i nie trzeba było po nią chodzić do jeziora.

Już się napaliłem na tą grę ale animacja (np. chodzenia) odstrasza, mogli by się bardziej postarać robiąc animacje. Kto widział żeby ktoś chodził ruszając tylko nogami :rolleyes:

@Down: FTP, mój drogi, to protokół. Pisze się F2P :P

Gra jest ftp oraz ptp, na ftp masz limity a na ptp nie. Ja mogę zacząć grać, ale w tym momencie nie jestem zdatny, żeby zapłacić :P

warn_ico.png
Ja w najbliższym czasie mam zamiar zagrać ale ostrzegam że jestem totalnym noobem w wurmie ale jako takie doświadczenie w sanboxach mam (h&h itp...) Napisze do ciebie na priva jak zacznę płacić.. OFC jeżeli się zgodzisz.

mod_ico.png
Zero przecinków..Warn złamanie pkt 7.3 Regulaminu - Kubox

Dobrze, to wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na moje GG- 23884882 .

PS: post NO. 700.

Ile kosztuje "PACC"?

Premium kosztuje przelewem około 20 zł, a SMS-em- 30 (doliczając VAT).

Dokładnie. Sporo, ale moim zdaniem się opłaca. Większość się od tej gry odbije ze względu na ubogość darmowego serwera, ale przy głębszym poznaniu dopiero się tą grę poznaje.

moze byc ciekawe sprawdze ta gre ^^

mac a nie moglbys grac na darmowym servie ???

Raczej nie, różnica pomiędzy graniem na serwerze darmowym a płatnymi jest gigantyczna - na tyle duża, że na darmowym nie mam ochoty przebywać ani chwili. Po prostu moim zdaniem granie na serwerze darmowym jest bez sensu, za dużo ograniczeń i zdecydowanie zbyt duża urbanizacja.

Jak w temacie. Poszukuję ludzi do założenia wioski w PŁATNEJ wersji Wurm online. Osoby te muszą być do gry przekonane, grać jakiś czas, albo muszę wiedzieć, że będą grać na pewno. W sprawie poszukiwań proszę pisać na moje GG. Gramy na serwerze wild po stronie Horde of The Summoned (HoTS). Znalazłem już dobre miejsce z kopalnią żelaza, ale potrzebuję osób chętnych do gry.