Szukanie pracy

Tak więc....

Poszukuję pracę na wakację do której wezmą 17to letniego chłopaka.

Nie wypalił pomysł ze zbieraniem wiśni/czereśni.

Poza tym zajęciem jest coś jeszcze ? : l

Za te pieniądze chciałbym kupić GuildWars2 oraz Crossa

Za wszystkie propozycję i pomoc dziękuję.

Możesz myć auta, kosić trawę..

Słyszałem też, że podobno w Niemczech można pracować przy zbieraniu truskawek - męcząca robota, bo te truskawki są wielkie, ale podobno dobrze płatna. Poza tym, wynagrodzenie dostajesz w euro, więc może da się zarobić tyle, by za GW2 zapłacić bezpośrednio w euro, a na crossa to wymienić euro na złotówki i już będziesz miał sporą sumę pieniędzy.

Do Niemiec na pewno nie pojadę...

Mycie aut ?

Kumpel kiedyś to odwalał i prawie nikt mu nie płacił...

Powinieneś przysiąść na Gumtree.pl. Tam masz masę ofert na różnych stanowiskach. Ja np.: napisałem tam ogłoszenie i miałem kilka odpowiedzi. Napisz tam co Cię interesuje (praca w domu lub poza nim) i wystaw na widok publiczny. Na pewno ktoś Cię dorwie jak nie teraz to za miesiąc. Moje ogłoszenie napisałem na początku wakacji i dzisiaj czekam na kolejny telefon wiec pobór jest dość duży, tyle ze ja szukam pracy stałej.

Według mnie najwięcej możliwości daje obecnie internet. Wykorzystanie Internetu do celów zarobkowych jest moją pasją i przedmiotem wielu artykułów mojego autorstwa. Jednak należy podejść do tego jako do pracy a nie jako maszynki do zarabiania pieniędzy. Nie warto ulegać sugestiom, że zarobisz miliony, czy nawet tysiące bez zaangażowania.

No to pokaż te artykuły bo sam szukam pracy i jest tak ciężko, że masakra. Jestem po gimazjum (szkołę planuję skończyć w przeciągu 2-3 lat). Aktualnie szukam roboty w mieście byłem na rozmowie jednej ale lipa bo będą przyjęcia dopiero za kilka miesięcy. A praca przez internet też według mnie jest o wiele ciekawsza.

Tak więc....

Poszukuję pracę na wakację do której wezmą 17to letniego chłopaka.

Nie wypalił pomysł ze zbieraniem wiśni/czereśni.

Poza tym zajęciem jest coś jeszcze ? : l

Za te pieniądze chciałbym kupić GuildWars2 oraz Crossa

Za wszystkie propozycję i pomoc dziękuję.