Cześć, zaczynam grę w Terę na serwerze NA -> Mount Tyrannas i szukam kogoś do gry.
Mam rocznikowo 18 lat. Posiadam ts'a i sprawny mikrofon.
Kontakt: Pw, GG: 25562371
Nick w grze: Shinii
Cześć, zaczynam grę w Terę na serwerze NA -> Mount Tyrannas i szukam kogoś do gry.
Mam rocznikowo 18 lat. Posiadam ts'a i sprawny mikrofon.
Kontakt: Pw, GG: 25562371
Nick w grze: Shinii
Siema, szukam gildii lub grupy do wspólnej gry:
TERA NA - Tempest Reach
Nick : Kazuya
ts3 z mikrofonem, 26 lat, pracuję
kontakt w grze lub tutaj na forum,
pozdrawiam
Szukam gildii lub osób chętnych do wspólnej gry.
Tera EU - Killian
Nick: Elzy
TS3 z micro, 24lat.
Szukam gildii casual lub semi hardcore
Tera EU - Killan
Nick: Lolei
ts3 mikro 22 lata
Ktoś może polecić jakąś gildie na wersji NA, serwer MT?
Jak coś to proszę o PM.
Pozdrawiam.
Wysłane z mojego HTC One M8 przy użyciu Tapatalka
Hmm...jeśli szukacie grupy do wspólnego grania na wersji NA serwer Mount Tyrannas zapraszam do tematu:
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/76896-mt-szukamy-graczy-do-wspolnej-gry/
Bardzo cieszy mnie fakt że ktoś "wyskoczył" z pomysłem żeby zebrać ludzi do TERA. Sam grałem na EU nie pamiętam serwera (ten gdzie bodajże jest najwięcej polaków) moja postać była berkiem 65. Grałem jako dps, przed wprowadzeniem podziału BR'a normal i hard potrafiłem skończyć go na pamięć z ekipą bez +12. Teraz mam pobraną wersje NA i chciałbym spróbować nową klase brawler bodajże. Jestem chętny do gry lat 17. Potrafie administrować TS'a sam nie posiadam ale w razie wypadku mugłbym skminić kilka kanałów na jednym z serwerów ts3. Nie chciałbym pobierać EU wersji z powodu opóźnionyc aktualizacji niż na NA. Moge zacząć od Zera.
Poszukuję gildii / grupy / graczy do wspólnej gry:
Serwer NA -> obojętny
Klasa -> Brawler lub Mystic
Jak coś prosze o PW.
Pozdrawiam.
Poszukuję aktywnej gildii ! :
Serwer NA -> obojętnie jaki PVE
Klasa -> Mystic
Jak coś prosze o PW lub TS
Pozdrawiam.
Podbijam! UP UP UP
Poszukuję aktywnej gildii !
Jestem graczem casualowym - gram codziennie jednak w różnych godzinach
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;color:rgb(119,119,119);font-family:'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:14px;font-style:normal;font-variant:normal;font-weight:normal;letter-spacing:normal;line-height:22.4px;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;background-color:rgb(34,34,34);">
Serwer NA -> Mount Tyrannas
</p>
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;color:rgb(119,119,119);font-family:'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:14px;font-style:normal;font-variant:normal;font-weight:normal;letter-spacing:normal;line-height:22.4px;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;background-color:rgb(34,34,34);">
Klasa -> Brawler
</p>
Jak coś prosze o PW (Nick Lagzilla) lub TS
</p>
Pozdrawiam.
</p>
Tera: Eu
Serwer: Fraya
Klasa: reaper (61lvl)
Data: 18.08.16
Nick: Marumcia
Tera: NA
Serwer: Celestial Hills
Klasa: Berserker
Nick: Satoshii
<p style="margin-top:0px;margin-bottom:0px;">
<strong style="font-weight:bold;">Serwer:</strong> <span> </span><span style="color:rgb(119,119,119);font-family:'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:14px;font-style:normal;font-weight:normal;letter-spacing:normal;line-height:18px;text-align:left;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;float:none;background-color:rgb(34,34,34);">Celestial Hills </span>
</p>
<span style="color:rgb(119,119,119);font-family:'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:14px;font-style:normal;font-weight:normal;letter-spacing:normal;line-height:18px;text-align:left;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;float:none;background-color:rgb(34,34,34);"><strong style="font-weight:bold;">Klasa:</strong><span> </span>Priest 65 lv / Ninja 65 lv</span>
</p>
<span style="color:rgb(119,119,119);font-family:'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:14px;font-style:normal;font-weight:normal;letter-spacing:normal;line-height:18px;text-align:left;text-indent:0px;text-transform:none;white-space:normal;word-spacing:0px;float:none;background-color:rgb(34,34,34);"><strong style="font-weight:bold;">Nick: <u>Ciasteczko</u><em><strong style="font-weight:bold;"> </strong></em></strong><em>(priest), </em><strong style="font-weight:bold;"><u>Kwas.Siarkowy</u> </strong><em>(Ninja)</em></span>
</p>
Poszukuję gildii / grupy / graczy do wspólnej gry:
Serwer EU -> obojętny
</p>
Klasa -> Najprawdopodobniej Warrior
</p>
jeżeli ktoś chętny to PW, gram głównie w weekendy
</p>
Pozdrawiam.
</p>
Twórz gildie/klany, zapraszaj znajomych, umawiaj się na rozgrywki i korzystaj z dodatkowych funkcji. Dołącz do nas na www.needparty.eu
Gildia Bractwo Otaku
Zaprasza w swe szeregi!
O gildii: Jesteśmy nową gildią(dopiero co powstałą), zrzeszającą fanów mangi/anime i nie tylko!
Gramy bez spin, dla zabawy, nikt nikogo nie będzie pośpieszał ani zmuszał do czegoś.
Gramy na nowym serwerze Sikander!
Serwer EU
Wymagania:
Discord: https://discord.gg/sSJQWVU
I to wszystko!
Aby dołączyć wystarczy znaleźć naszą gildie w panelu gildii lub napisać do Healerwithlags
Zapraszamy!
Serwer: Mount Tyrannas
Klasa: Priest lvl obecnie 61
IGN: Logii
Witam, zakładam ten temat jako odpowiedz na coraz częściej powstające tematy o szukaniu kompana do gry.Jak wiadomo, solo gra w tera jest nudna i tylko zniechęca do gry, co prawda na niższych poziomach tego się nie odczuwa ale im bliżej end game'u tym bardziej jest to czuć. Są osoby które już kiedyś grały w tere i osiągnęły cap lvl, ale z różnych powodów zaczynają od nowa i szukają kompana do gry.Być może tylko zmieniają serwer, kto wie powodów jest wiele z tego tytułu może powstawać bardzo wiele tematów które się powtarzają.
Powstają również tematy na jakim serwerze opłaca się grać.
A więc, temat ten posłuży do zgłaszania siebie jako chętnej osoby do gry na konkretnym serwerze.
Aby w miarę to usprawnić podam szablon który dla ułatwienia pomoże zidentyfikować kompana dla nas samych.
Piszcie pomogę