Filipdiablo2 Chciałbyś zacząć od nowa ? podaj skype jak możesz.
Szukasz ludzi do gry?[CZYTAJ]
Tera:EU
Serwer: Kilian
Klasa: Archer lvl8
Nick: Patrzyk
Szukam ludzi do gry Tera US serwer PvE RP, pm na forum badz w grze nick Crivdarr (Lev: 3X+).
Hej szukam kogoś lub kilku chętnych osób którzy by chcieli zacząć od nowa i wprowadzić mnie w świat tery. Jest poczatkujacy graczem w klimatach mmo. Jeszcze pytanko na ktorym serwie najwiecej gra polaków ?
Jeśli jest ktoś chętny poexpić to dajcie znać. Kiedyś grałem ale przestałem, potem zboostowałem sobie w trakcie eventa postać do 55, ale leży nie ruszana od długiego czasu.
na jakim grasz serwerze ?
Szukam ludzi którzy zaczynaja na serwerze US. Chetnie byśmy pograli ekipka
Dawna stara wyjadaczka szuka gildii na Fraya. Ostatnio grałam gdy wprowadzili Wanderholme. Manayi Hard nie skończyłam bo miałam za duże lagi haha
Pm do Mirabelka (warrior 60lvl)
Dobry, pojedynczych osób, bądź gildii na jakimś serwerze US, jeśli są jacyś gracze grający tam i szukają ludzi do wspólnej gry, to proszę o jakieś informacje czy to w komentarzu lub na pw.
Wow...kiedyś tutaj napisałeś ale kompletnie zapomniałem o tym forum i nazbierało się chyba z 15 wiadomości od różnych ludzi w skrzynce odbiorczej...w każdym razie...
Tera: NA
Serwer: Mount Tyran.
Klasa: Slayer/Zerk lv 65.
Data: Można mnie spotkać praktycznie o każdej godzinie po 15 (przed też ale nie zawsze)
Posiadam: TS3/Mumble/Raidcall
PS: Nick w grze: Slayer = Gishler || Zerk = Aenyeweddien
Jeżeli ktoś chce pograć razem to polecam od razu dodać do znajomych w grze ponieważ istnieje szansa że zapomnę tutaj zajrzeć ^^
Serwer: Celestial Hills - Roleplay
Klasa: Archer (35+ lvl (zaczęłam grę przedwczoraj, na EU wersji mam mnóstwo 65'ch leveli))
Data: Każdego dnia wieczorami.
Posiadam: TS3.
PS: Nick w grze: Akayaria.
PS2: Jest ktoś obeznany w polskojęzycznych gildiach na CH?
Serwer: Lake of Tears
Klasa: Warrior 40/Slayer 50
Data: Wieczór/weekend (casual)
Posiadam: TS3.
Szczerze nie ma sensu chyba garc na eu jezeli na NA nie ma w ogole lagow...ludzi jest od groma jedynie polakow srednio widac na MT chociaz jakiegos dziwnego osobnika spotkalem , ktory nie umial napisac jednego zdania poprawnie .
Tera:EU
Serwer: Kilian
Klasa: Archer
Nick: Dziubson
Witam Mam pytanko istnieje może jakaś gildia tutaj z Forum na serwerze EU Killian? nie zakładam nowego tematu wolę tutaj zapytać.
Jeśli tak chętnie dołącze gram Archerem póki co testuje postacie ale przy nim chyba zostanę.
Czekam na Odp pozdrawiam.
~DziubAs
Serwer: Mount Tyrannas
Klasa: Archer
Nick: Zajaczekk
Klasa: Gunner lvl 11
IGN: Nevianes
Klasa: Gunner lvl 22
IGN: Lowek
Mikro jest i 18 lat jest
Serwer: Highwatch
Klasa: Priest 28
Nick: Lili
Wszyscy juz Pouciekali na NA? czy można zacząć jakąś przygodę na EU? kilian dalej pęka w szwach?