Potrzebuję zebrać około 500 złota w jak najkrótszym czasie. Grałem w tę grę jakieś 2 lata temu i pamiętam, że dużo golda dało się zarobić z Cursed Shore. Pewnie teraz też da się coś z tego wyciągnąć ale chciałbym poznać jakieś efektywniejsze miejscówki. Posiadam dodatek Heart of Torns.
Szybkie farmienie golda
fractal 40 i sprzedajesz skrzynki
sw chest farm? Meta eventy na mapach z dodatku xD?
Farmienie fractala 40 (jak nie robisz to poniżej 4 minut nie ma sensu), chest farm SW, multiloot AB. Cursed shore jest opłacalne jak jest tydzień z krwią t6 za eventy.
Osobiście polecam farmienie tarira, jednak aby zarabiać gigantyczne kwoty trzeba się odpowiednio przygotować, no i też napracowac
Najważniejsze jest to abyś porobił przez 1 dzień kilka meta-eventów, uzbieraj walute z tej mapy, a następnie kup tyle kluczy do skrzynek ile się da.
Następnie mając odpowiednio dużo kluczy, szukasz na LFG tarira na ok 30 min. przed startem mety, jak tylko pojawi się raid squad o nazwie coś z "multi-loot" dołączasz do takowego, i przerzucasz się do tej zakładki gdzie są ludzie z twojej mapy (każda zakładka to inna mapa) jeżeli nie widzisz zakładki z twoim channelem to tworzysz kolejna zakladke i czekasz, gdy zrobisz mete na swojej mapie, lecisz jak najszybciej otwierasz tylko Grand Chesty (Te najwieksze) i jak tylko skończysz, wrzucasz się w oknie raidu do zakładki nr.1 (to jest lobby jak switchujesz mapy) i starasz się wejść na kolejna mape i lecisz to samo, tylko grand chesty, i znowu, do lobby i na kolejna mape. I w taki sposób na jednym tarirze, robisz ok. 5-do nawet 10 map, co daje ci sporo kasy, dokładnie Ci nie powiem bo to się zmienia.
Ale, jak zrobisz 7 tarirów w ciągu jednego dnia w taki sposób to powinieneś mieć spokojnie w okolicy 500 golda. Jako mały dowód, by nie być nie słownym wrzucam zdjęcie mojego portfela po farmieniu tarira przez 3 miesiące, codziennie - po pewnym momencie, nie musiałem już kupować kluczy
Daj znać czy sposób dalej działa i czy uzbierałeś odpowiednią kwote
7x multiloot i 500g? Wydaje mi się, że liczba lekko przesadzona.
@ZavaelCiężko powiedzieć, to kwestia szczęścia czy wypadnie jakiś rzadki przedmiot, czy nie, jak zrobimy odpowiednio dużo map to wtedy kwota jest bliska 500. Natomiast ceny się zmieniają i zapewne są lekko mniejsze od tych kiedy ja to robiłem, natomiast dalej jest to najszybsza metoda.
@Hakushi Musze przyznać, że sporo golda jest z tej metody tylko trzeba miec szczescie do grupy bo nie zawsze uda się zrobić to 10x. Średnio z jednego runa mam około 15-20 golda.
To cieszę się że pomogłem
Potrzebuję zebrać około 500 złota w jak najkrótszym czasie. Grałem w tę grę jakieś 2 lata temu i pamiętam, że dużo golda dało się zarobić z Cursed Shore. Pewnie teraz też da się coś z tego wyciągnąć ale chciałbym poznać jakieś efektywniejsze miejscówki. Posiadam dodatek Heart of Torns.