Szybkie pytanie i można zamknąć :)

Jaki program wyświetla takie statystyki Hardware? Myslalem ze to RadeonPRO ale nie :).

hm... sam bym chciał wiedzieć bo wygląda nieźle (pokazuje wszystko co trzeba :D )

edit: http://forum.benchmark.pl/topic/76788-monitoring-obciążenia-cpu-gpu-w-osd-poradnik/

Czyli ze wystarczy programik od MSI... hmmmm

ta afterburner któraś z kolei zakładka (sprawdziłem 3 zakładka) masz pokaż w osd czy jakoś tak dawno nie sprawdzałem i to co pokazane to jest pryszcz bo można o wiele więcej pokazać (29 pozycji) na 4 zakładce w afterburnerze masz skróty klawiszowe żeby pokazać lub zamknąć

Już sobie poradziłem :) tak jak myślałem musze pod lupę wziąć procesor. Moja i5 2500k grzeje się do 90 stopni :D

polecam wymienić pastę jak starą masz. albo zmiana obudowy na taką z lepszym chłodzeniem. albo zmienić cooler :)

obudowa ma 6 wiatraków cyrkulacja jest dobra, cooler tez raczej dobry. Raczej wina pasty :)

polecam taka dobra za 100zł za 1.5 grama jest :) od razu temperatury w dół idą :)

tylko nazwy nie pamiętam xD

Jaki program wyświetla takie statystyki Hardware? Myslalem ze to RadeonPRO ale nie :).