Szybkie pytanie,szybka odpowiedź.Ogólny temat

Hejka,

Dużo ludzi zakłada nowe niepotrzebne tematy z tym samym pytaniem.

Dlatego stworzyłem dla was ten temat.

Zadajecie szybkie pytanie np.

Kto lepszy ad carry ,vayne czy kog?

I szybka odpowiedź kogoś innego np. kog

I jeszcze inaczej :

Mam 6.3k ip kogo kupić branda,malza,lee?

I odp. Lee jest fajny bo ****,kupuj go.

Rozumiecie mnie?

Jeden ogólny temat z pytaniami i odp. na proste tematy.Bardziej niż te powyzej.Zapomniane,zaspamowane.

W sumie Karthas, to taki temat już jest (a na upartego nawet 2). Ale lepsze to niż spam tematami. Chociaż taki i tak pewnie będzie, bo posty trzeba nabić, co nie?

Chodzi mi o temat prostszy i szybszy niż powyżej,a nie męczenie jednego pytania 2 strony xd

nic nowego pełno tego już prędzej 1 ogólny z Wotem

"-Kto lepszy? Voli czy Riven?

-Riven!"

I co to komu da?

It's troll time :D

kto jest większym trollem Ja, Xasarm czy karthas :P?

@kamikadze112 i to jest bardzo dobry przykład.Pytający po takiej odp. kupi riven i będziemy mieć spokój.

Jezu, jak nikt pytań nie zadaje to PEWNIE że ludzie dyskutują na taki temat, jaki był rzucony wcześniej. Zazwyczaj jak ktoś zadaje pytanie to uzyskuje odpowiedź i do czasu kolejnego pytania trwa dyskusja. Coś w tym złego?

@up: aha, czyli jak ktoś zada pytanie typu "Kto jest prostszym magiem, Lux czy Veigar" i uzyska odpowiedź "Lux, bo tak mie sie podoba huehuehue" to twoim zdaniem dobrze? Albo coś w stylu "kto lepszy na jungle, Lee Sin czy Rene" i uzyska odpowiedź "Rene rzadziej widać ale też daje radę"? Bullshit, szybkie pytanie i szybka odpowiedź to nie zawsze dobry pomysł, wręcz przeciwnie - gość straci kasę którą przez jakiś czas zbierał, bo ktoś uważa że postać o całkiem wysokim skillcapie jak Lux* czy Anivia jest łatwiejsza w ogarnięciu niż Veigar (który polega na farmieniu większość meczu i umiejętności naciśnięcia EW1RQ)...

Ehh a coś czułem,że jak podrzuce mięsko to znajdzie się ktoś ,kto za dużo będzie chciał ugryźć i zakończy zabawe.;/

Szkoda.

Niepotrzebny temat, już jest ogólna dyskusja o WoW'ie i tam sie ludzie moga pytać, po co osobne tematy? Burdel sie zrobi.

Ehh a coś czułem,że jak podrzuce mięsko to znajdzie się ktoś ,kto za dużo będzie chciał ugryźć i zakończy zabawe.;/Szkoda.

To nie tak że za wszelką cenę chcemy pozbyć się twojego pomysłu. Ktoś będzie chciał, to może i skorzysta, ale IMHO po prostu nie ma powodu żeby to robić, zwłaszcza że każdy tutaj ma swoje zdanie na temat champów/buildów. A że potem ktoś może żałować wydanego 6300 na takiego Swaina, z którym czuje się bardzo słaby, bo ktoś powiedział żeby wziąć jego a nie np. Vlada... po prostu nie warto. Tak czy owak, za samą próbę wprowadzenia czegoś nowego należą ci się brawa. :)

Swain kosztuje 4800 PZ . :D

Poza tym Karthas to jest forum dyskusyjne,więc sądzę,że mało kogo taka odpowiedź zadowoli :)

Hejka,

Dużo ludzi zakłada nowe niepotrzebne tematy z tym samym pytaniem.

Dlatego stworzyłem dla was ten temat.

Zadajecie szybkie pytanie np.

Kto lepszy ad carry ,vayne czy kog?

I szybka odpowiedź kogoś innego np. kog

I jeszcze inaczej :

Mam 6.3k ip kogo kupić branda,malza,lee?

I odp. Lee jest fajny bo ****,kupuj go.

Rozumiecie mnie?

Jeden ogólny temat z pytaniami i odp. na proste tematy.Bardziej niż te powyzej.Zapomniane,zaspamowane.