Szybko i skutecznie - 80 lvl

Witam was moi drodzy,

Zwracam się z pytaniem-prośbą, prośbą-pytaniem o udzielenie rady dotyczącej szybkiego i efektywnego zdobywania doświadczenia w GW2. Aktualnie powróciłem do żywych w tej grze. :blink: Posiadam również dodatek, na koncie mam wariora lvl 80, jednak bardzo spodobała mi się nowa klasa i zabawa nią wykorzystując demonic stance. :ph34r:

Macie może jakieś porady dotyczące szybkiego wbicia 80 lvlu? :huh:

Czytałem kilka guidów, część ludzi skłania się ku początkowemu odkrywaniu map na 100%, część poleca WvWvW, część dungi - gdzie podobno za jeden explorers path ma się około 1 poziomu - więc nie wiem jak to do końca wygląda. <_< A i czy dungi da się wysolować, a jeżeli nie to czy łatwo znaleźć party na te początkowe instancje?

Pozdrawiam,

pbl :)

Craftuj, jest z tego masa doświadczenia, ale potrzebujesz kasy.

http://gw2crafts.net/

Ta strona poprowadzi Cię za rączkę.

@EDIT: Jak dobrze pamiętam to był też taki item, który zwiększa ilość expa zdobywaną z craftowania, więc użyj tego.

dzięki, mam około 10g i trochę świata odkrytego warkiem. Może mix matsów za karmę oraz te 10g wystarczy żeby najtańszy - cooking, wbić na 400

Ewentualnie możesz lecieć PvP swoim 80 lvlem i zdobywać Tome of Knowledge. Wtedy mógłbyś bez problemu wbić jakiś wyższy lvl wydając golda na craftowanie lub po prostu robiąc to, co jest na mapach, a do 80 dojść używając Tome of Knowledge.

Nie wiem jak teraz po dodatku, ale szybko lvl się na World vs World vs World wbijało lvl.

Szybko i skutecznie... jeśli nie masz wystarczającej ilości Tome of Knowledge to jedyne co mogę polecić to Edge of the Mists... biegaj za commanderem i to by było na tyle, jeśli masz dobre zestawienie serwerów exp będzie zapierniczał aż miło, a przy okazji wpadnie parę golda.

Poza tym przeglądaj daily questy, np. Keep Capturer daje 1x Tome of Knowledge (który daje +1 lvl, jeśli postać ma poniżej 80 lvlu), codzienne fraktale też chyba dają Tome of Knowledge, ale to musiałby ktoś potwierdzić, bo w życiu nie robiłem fraktali.

Dla odmiany World Bossy http://gw2.limitlessfx.com

Przy około 76-77 lvlu możesz się wybrać do Silverwastes, jest to mapka z ciągłymi eventami, biegając od jednego do drugiego, zaliczając wszystkie jakie się da, ostatnie lvle możesz wbić szybciej niż na EotM.

Jak kolega wyżej wspomniał. Najszybciej Edge of the Mists. Jak Ci się znudzi to pójść trochę na pvp pofarmić Tom of Knowledge. W międzyczasie wbij trochę cooking bo chyba jest najtańszy. Dungeony też dają dużo expa ale low lvl nikt specjalnie brać nie chce. Reszta sposobów też jest ok ale jest wolniejsza.

Ja nie polecam szybkiego expienia w Gw2 z tego względu iż mapę nie będziesz miał odkrytą oraz WP'ki które w przyszłości mogą być potrzebne do live eventów lub tych World Bosów + możliwość stworzenia legendarki ;3

Najszybciej kup teleport to friend, teleportuj się pod wejście Cofa nową postacią. Farm cofa p1, ale przed dosłownie samym zabiciem ostatniego bossa reloguj na nową postać, ( nie wiem czy to nadal działa) powinieneś trafić do dunga, twoje party dobija bossa, dostajesz prawie cały poziom. Najszybszy i najskuteczniejszy sposób.

Witam was moi drodzy,

Zwracam się z pytaniem-prośbą, prośbą-pytaniem o udzielenie rady dotyczącej szybkiego i efektywnego zdobywania doświadczenia w GW2. Aktualnie powróciłem do żywych w tej grze. :blink: Posiadam również dodatek, na koncie mam wariora lvl 80, jednak bardzo spodobała mi się nowa klasa i zabawa nią wykorzystując demonic stance. :ph34r:

Macie może jakieś porady dotyczące szybkiego wbicia 80 lvlu? :huh:

Czytałem kilka guidów, część ludzi skłania się ku początkowemu odkrywaniu map na 100%, część poleca WvWvW, część dungi - gdzie podobno za jeden explorers path ma się około 1 poziomu - więc nie wiem jak to do końca wygląda. <_< A i czy dungi da się wysolować, a jeżeli nie to czy łatwo znaleźć party na te początkowe instancje?

Pozdrawiam,

pbl :)