Szykuje się duży update w listopadzie

Nie będę nic mówić, tylko zacytuję :)

In the short-term we’re currently focused on adding a massive wealth of additional content and features for players to do in the game using the players core skill-bar' date=' which you’ll start seeing in the Shadow of the Mad King update in October [b']as well as our massive November release.

Link do oryginalnego posta : https://forum-en.gui...irst#post484985

Mam nadzieję, że jest to przedsmak tego, co ArenaNet obiecywało, duże, miesięczne aktualizacje ;)

wpierw naprawić poprawić, wyeliminować hołotę - czyt. boty i innych drani :P - a potem dodawać, rozszerzać, dbać o porządnych graczy :D

Ponoć pracują nad jakimś systemem, który ma blokować dostęp do gry botom, ale cholera ich wie ;). Naprawianie, naprawianiem, ale nowy content musi być dodawany, aby gra nie popadła w stagnację ;)

A mi tam boty nie przeszkadzają i to co jest w grze jest fajne i przyjemne a każdy inny update ulepsza tą grę.

Szczerze to mam 52 lvl i 39% world completion i jeszcze bota nie widziałem

Kilka botów się spotkało i zraportowało, ale nie jakieś zmasowane hordy. To już nie długo zobaczymy co takiego wielkiego dodadzą. Cały czas prubóję robić te cholerne jumping puzzle w WvW, to trochę mi to jeszcze zajmie. A nowy content zawsze się przyda. Good Job ANet! ^^

Grrr już czekam... Ale najpierw mój komputer musi zacząć działać T^T

Właśnie za to lubię i nie lubię ANet, bo trzymają wszystko w tajemnicy do końca, czy to eventy okolicznościowe, czy działania związane z "porządkami".. odnośnie botów itp nie piszą jak reagują, jak działają, co robią i co wprowadzą, wiemy tylko że pracują nad "narzędziem" do eliminacji botów, to co banują banują ręcznie po standardowym ludzkim "sprawdzeniu" człowiek czy botuje, a to przy kilku tysiącach strasznie odwleka się w czasie. Zobaczymy jak sobie z tym poradzą. W GW1 wywalili to na zbity pyszczek to i tu to zrobią.

Co do eventu jeśli robią to przynajmniej z taką pasją jak w GW1 i z takim nastawieniem jak w GW1 to event zapowiada się bardzo smacznie - byle mi tylko grafa doszła do wtorku bo nie chciałbym ominąć eventu :D

Zarezerwujcie sobie czas 28go coś około 21, bo

And finally, make sure to be around on Sunday October 28th mid-day pacific time, you're NOT going to want to miss it!

czyli coś konkretnego ma się wtedy dziać :D

Nie będę nic mówić, tylko zacytuję :)

In the short-term we’re currently focused on adding a massive wealth of additional content and features for players to do in the game using the players core skill-bar' date=' which you’ll start seeing in the Shadow of the Mad King update in October [b']as well as our massive November release.

Link do oryginalnego posta : https://forum-en.gui...irst#post484985

Mam nadzieję, że jest to przedsmak tego, co ArenaNet obiecywało, duże, miesięczne aktualizacje ;)