T-Mobile Abonament na 36 miechów!

Siema, skończyła się umowa w T Mobile i mój starszy pojechał zakończyć z nimi współprace. Gdy wrócił powiedział że wziął Sony Xperia J 50zł plus koszty rozmów. Chciałbym się zapytać czy można jakoś zerwać tą umowę, była podpisana wczoraj 14 października.

Najgorsze to jest że podpisał na 36 miechów, a to szmat czasu.

Moze chyba odstąpić od umowy zgodnie z prawem, ale ma na to kilka dni, nie pamiętam ile. Wiec lepiej zrobić to teraz, bo jutro moze byc za późno

http://prawo.rp.pl/artykul/662564.html

Nie mam czasu tego calego czytac, ale mysle ze tu znajdziesz odpowiedz.

Jak wziął telefon to już raczej nie może. Gdy ja raz wziąłem internet(w sieci telefonicznej) to mogłem zerwać umowę do tygodnia, jednakże jak już bierze się telefon to już nie można, przynajmniej tak jest w Austrii i myślę, że podobnie jest w Polsce.

Zerwac mozna ale te 36 drogo go wyniesie. Zreszta w umowie ma napisane co i jak.

Koszt zerwania umowy wynosi łączny koszt umowy przez cały jej okres + cena sprzętu.

Za czasów jak jeszcze w tym pracowałem, to zdaje się, że były dwa tygodnie na odstąpienie od umowy, pod warunkiem, że jest to opcja dla osoby prywatnej, nie biznesowa.

Przejdź się do salonu i tam spytaj, nie na forum o mmorpg, lol.

To sie nie nazywa zerwanie, a odstąpienie i ma sie tego prawo kilka, bodaj 3 dni po podpisaniu bezpośrednim, a 10 dni do zalatwiania na odległość. Cos w ten deseń. Dlatego lepiej zrobić to dziś, jak najszybciej

Siema, skończyła się umowa w T Mobile i mój starszy pojechał zakończyć z nimi współprace. Gdy wrócił powiedział że wziął Sony Xperia J 50zł plus koszty rozmów. Chciałbym się zapytać czy można jakoś zerwać tą umowę, była podpisana wczoraj 14 października.

Najgorsze to jest że podpisał na 36 miechów, a to szmat czasu.