Witam !
Mam zamiar wziąć telefon w T-mobile na mixa.
Moje pytanie jest takie, mogę doładowywać jak w Playu na mixa po 5zł czy musi to być jednorazowo np za 50 zł ?
Witam !
Moje pytanie jest takie, mogę doładowywać jak w Playu na mixa po 5zł czy musi to być jednorazowo np za 50 zł ?
Można doładowywac ile się chce tyle, że konto jest chyba aktywne dopiero od 10 złotych z tego co pamiętam. I tak średnio polecam T-Mobile. Smsy w sieci za 18 groszy, gdzie inni mają taniej nawet poza swoją sieć. Oni chyba tylko tabletami się zajmują.
W t-mobile dobre są tylko zestawy. Galaxy S3 mini + tablet pentagram za 89 zł miesięcznie, nieźle. Ale ceny usług, to już druga sprawa, drogo, chyba najdrożej w Polsce.
Dzięki za odpowiedź.
Mam jeszcze jedno pytanie, przy wyborze oferty mix "Oferta multimedialna multimedialna z tańszym telefonem" w szczegółach piszę tak :
[*]Umowa jest na 24 miesiące, czyli po 12 miesiącach mam do wyboru, albo doładowuje jeszcze przez 24 miesiące konto po 35zł, lub przez rok po 70zł?
[*]Trochę tego nie rozumiem
[*]http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/oferta/nowa_oferta/mix/mix_z_tanszym_telefonem/multimedialna < link do oferty
Witam !