T4l4r kanał youtube

Myślałem że to TEN brodaty ...

dobre filmy oby tak dalej ! lecz trochę za bardzo komentujesz :P gadasz i gadasz później nie wiesz już co i gadasz głupoty ;D

Fakt nie raz za dużo gadam postaram się ograniczyć ^^

Kolejny mini poradnik , tym razem zajmiemy się pre questem na dostanie się do solo instancji proces kromede oraz samym dungiem . Ostatni boss w instancji może wydropić klucz, którym otwieramy gablotkę z złotą bronią dla naszej klasy na 38 lvl . Po za tym można , także zdobyć skiny na set :) Omawiam sposób zdobycia obu

Dziś gameplay z closed-bety heros of the obelisk . Gra utrzymana w "cukierkowym" stylu , od mało znanego wydawcy GBE Games . HoB to hack&slash MMO, w którym znajdziecie masę dungeownów do eksploracji , także przeróżne warianty walk PvP jak chociażby tryb umożliwiający walki 100 vs 100 graczy aka siege czy też AOS czyli tryb przypominający nieco rozgrywkę w LoL-a. Dodajmy do tego open pvp i mamy całkiem niezły tytuł dla graczy player vs player . Zapraszam więc do nagrania przedstawiającego klasy dostępne w grze , kreator postaci , menu , gameplay.

Po długiej przerwie powrót do świata Dragon Prophet . Tym razem poradnik jak złapać smoka oraz jego trening . Rozwijanie swojej bestii jest czasochłonne , ale warte poświęceń . W końcu kto by nie chciał , aby gracze podziwiali naszego rozwiętego do granic możliwości dragona.

Kolejna nowa produkcja z stajni big pointa. Tym razem jest to tytuł oparty na zasadach moba . Z tą jednak różnicą iż cała akcja toczy się w niedalekiej przyszłości . Więc nie spotkamy tutaj "bohaterskich " mocy znanych z innych produkcji , a hardkorowych najemników gotowych poświęcić swoje życie za trochę złota.

Nowy patch do gw2 więc kolejny poradnik :) Wiem że małe opóźnienie , jednak nie miałem wcześcniej czasu żeby obrobić nagranie. Zmieniłem podejście do poradnika tym razem po każdym achievemencie filmik pokazujący jak go wykonać . Myślę że będzie to o wiele bardziej przejrzyste.

Po wykonaniu meta achievementów 13/13 odblokowane zostaną ostatnie 3 do living world eventu . Więc przygotujcie się na skrzyżowanie swojej broni z "szalonym księciem" czy okażecie się godni ? Zapraszam

Razem z halloween dodany został 1 sezon "wojny światów" . Dało nam to dostęp do masy nowych achievementów . Szybkie spojrzenie oraz wyjaśnienie jak je wykonać .

Tym razem coś nie typowego . Mianowicie symulator piłki nożnej przeznaczony wyłacznie do rozgrywki w sieci :) Jest to już 3 część onlinowej "kopaniny" . Tym jednak razem twórcy obiecali że poprawaili najważniejsze mankamenty poprzedniczki czy tak jest ? To już sprawdźmy sami.

Kolejny mini patch do living story . Tym razem scarlet postanowiała zrobić sobie wakacje od atakowania świata tyri :) Okazję tą wykorzystali natychmiasta kraitowie budująć wieże która ma splugawić cały kontynent . Czy odważysz się podjąc wyzwanie ? Jeśli tak zapraszam do poradnika w którym przedstawiam 10/13 achievementów .

Wszystkie 24 obeliski do odkrycia w achievemencie toxic krait historian :)

Już od jakiegoś czasu oglądam twoje filmy i powiem Ci że masz jedne z najlepszych polski filmików o GW 2 dużo się od ciebie nauczyłem/dowiedziałem. Szukam sobie ostatnio jakiegoś "zastępczego" mmorpga może u ciebie coś znadje a już sporo tych gier nagrywasz tylko żeby nie było że na filmikach u ciebie mi się spodoba to jak ściągane to 5 min i koniec :lol: . Pozdrawiam i dam suba bo zapomniałem.

Ciesze się bardzo że komuś się podoba :) Co do "nowych" gier przeważnie nagrywam tylko filmik informacyjny o danym tytule . Nie mam niestety tyle czasu żeby "grać" w nowości i robić mini poradniki czy gameplaye . Także u mnie dostaniesz info podstawowe ale zawsze później można poszukać coś więcej na YT ^^

Dzisiaj zajmiemy sie skilami ktore dostajemy za uczestnictwo w walkach miedzy serwerowych . Dokładne wytłumaczenie rozwinięcia poszczegolnych perków . Miłego podboju "światów"

Dzisiaj zajmiemy sie najtruniejszą serią dungenów w gw2 , mianowicie fractal of the mist . Pierwszy docinek skupi się na samych podstawach czyli nagrody , jak lvl-owac personal reward lvl , daily , gdzie zacząć .

sry za OT ale jak widze to na forum to czuje sie jakoś nie swojo....

.Pierwszy odcinek dotyczący nowego patcha The Nightmares Within . Skupia się na odnalezieniu 9 chamberów w toksycznej wieży . Miłego zwiedzania :)

ps. radze zaopatrzyć się w dużo skili ściągających kondycje

Drugi odcinek dotyczący nowego patcha The Nightmares Within . Wszystkie achievementy do ukończenia meta-achi oraz odebrania gas mask ^^

@up Broda81 chciałem zmienić nazwę kanału jednak kochane google+ na to nie pozwala :( Sam mam dość tych porównań że ściągam od tego "brody" . Mimo tego ze w google + mam nową nazwę kanału to na YT pozostaje "stara" . Więc napisałem do suportu a o to co odp: konto jest połączone z za duża ilościa "danych" . Rozłączyć nie mogę bo konto uznawane jest za "strone" google+ co wiąże się z usunięciem all filmów. Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły na zmianę nazwy z chęcią wypróbuje :)

Nagranie:

Pierwszy oraz najszybszy z fractali czyli swampland. 90 % party resetuje tak długo fractale aż trafią właśnie na ten jeden wymarzony :) Jak za chwile zobaczycie zamkniecie dunga to około 4-5 min .