T4l4r kanał youtube

Druga częsć poradnika do The Queen's Speech . Tym razem zajmiemy sie achievementami na odblokowanie Scarlet Playhouse . Zakończeniem wspomnianej living story instancji w modzie solo ( mozliwe jest wykonanie w grupie 5 osobowej ) . Także powodzenia w pokonaniu zlej scarlet :)

Witajce:)

Pierwszy mmofps na kanale . Jako że gry mnorpg mają "zastuj" , postanowiłem pokazać krótki gameplay z shotera . W końcu to też gra sieciowa ^^ Przejdzmy do wspomnianego tytułu . Jest to czwarta część AA miała być powrotem do korzeni czyli 1 oraz 2 ( tytuły uważane przez fanów za najlepsze ) . Jednak muszę stwierdzić że z każdym kolejnym wydaniem gra staje się coraz łatwiejsza i bardziej casual friendly. A co z tym się wiąże , zgubiła gdzieś swoją głębie i trudność tako kochaną przez fanów. Mimo to warto spróbować ponieważ realistycznych mmofps mamy jak na lekarstwo .

a działa gorzej niż Battlefield 3

po 1 . zmień nick

po 2. lepszy mikrofon ,praca nad dykcją .

po 3. najpierw nagraj gameplay potem dograj video jak dajesz informacje na temat gry bo jest moim zdaniem chaos i źle sie to oglada

po 4. może troche orginalnośći ? pierdylion youtuberów nagrywa te gry co Ty.. Panzar/Aion/Neverwinther ! ile można to katowac?

mUs thx za koment .

Fakty będe musiał pomyśleć nad zmianą. Tworząc konto nie miałem pojęcia o "tym " brodzie. Mikrofon niedługo mam zamiar kupić , wiem że ten jest słaby :( . Nad dykcja pracuje . Tip o nagrywaniu na 2 razy na pewno wykorzystam :) Człowiek cały czas się uczy . Co do gier to moje filmy były jako pierwsze na polskim yt ( panzar ,dragon prophet , neverwinter , polska werjsa aiona ) także nie katuje tego samego ^^ Po za tym staram się nagrywać "nowości" i gry mniej znane też wchodzą w skłąd jak np . archeblade , scarlet blade , star conflict )

Witajcie:)

Jako że gameforge dorobił sie patcha 4.0 w swoim kliencie aiona . Czas spojrzeć na zmiany jakie wniosła aktualizacja . Trzeba przyznać że jest ich sporo od 2 nowych klas bard oraz strzelec , podniesiono lvl cap na poziom 65 , dodano nowe mapy + instancje. Nasze "stare " postacie uzyskają nowe umiejętności :)

Minęły dwa tygodnie a więc kolejny patch do gw2 . Tym razem cofniemy się do świata , w którym królowały 8 i 16 bitowe gry :) Pierwszy odcinek skupia się na solowaniu całego world 1 od zony 1 do 3 wraz z King Toad . Przy okazji objaśnienie achievmentów :) Next odcinek world 2 ^^

World 2 zone 2 na dobry początek dnia . O ile wcześniejsze zony było można nazwać łatwymi , ta już stanowi wyzwanie :) Zagadki stoją na poziomie i naprawdę trzeba pomyśleć.

ps. zrezygnowałem z kamerki ponieważ myślę że w takich poradnikach i tak nie ma co opisywać słownie :)

ps2. world 2 zone 1 dodam jeszcze dziś :)

World 2 zone 1

World 2 zone 2

Witajcie w świecie orientu :) Dziś zaserwuje wam sporą dawkę informacji na temat AoW . Jest to mmo osadzone w feudalnych Chinach. Tytuł ten całkowicie pozbawiony znanych z innych gier tego typu poziomów postaci. Rozwój naszego bohatera opiera się wyłącznie na umiejętnościach i to właśnie one determinują jak potężny jest nasz wojownik. Co do samego filmiku standardowo ogólne informacje o grze , kreator postaci , wybór szkół oraz ich charakterystyka , menu , vip system .

PS. dół troche przycięty ze względu iż nie moge ustawić rozdziałki 1280 x 720 .... Gra sama ustawia się mimo wyboru roz na 1280 x 690 .

Drugi odcinek z AoW tym razem chciałbym przedstawić w jaki sposób nasza postać progresuje w tym mmo . Mianowicie rozwój odbywa się na zasadzie zwiększania lvl konkretnych skili . Nie ma żadnego paska doświadczenia czy też lvl-u naszego alter ego. Na początku ten system może wydawać sie trudny do ogarnięcia , jednak myśel że dzięki mojemu filmikowi rozwiejemy trochę niepewności :)

Witajcie

Dzis na ruszt ciekawy mix mmorpg z karcianką oraz grą planszową . To wszystko w jednym produkcie :) Początkowo myślałem , że takie połączenie nie ma prawa bytu . Zostałem jednak nieźle zaskoczony i wciągnąłem się w stary świat "papierowego" rpg-a .

Od czasu do czasu robisz krótkie ale irytujące przerwy w środku zdania, ale ogólnie rzecz biorąc to nie jest źle, w miarę sumiennie wykonane materiały z gier

@up Thx przerwy wynikają z tego , iż nieraz brakuje mi po prostu słów ( pracuje nad tym żeby było ich coraz mniej )^^ Pewne jednak są wynikiem obróbki audio i wycinania wszelkich yyyyyy , myyyy itd.

Witajcie

Nowy patch a więc zaczynamy przygodę z podbojem achievementów na zdobycie skrzydełek tequatla. W tym odcinku 5/9 achi ze względu iż pozostałe daily są na chwilę obecna nie dostępne . Arena doda je zapewne w mini patchu . W następnym odcinku może ukaże się poradnik zabicia tequatl-a ( jednak nie obiecuje bo ciężko na niego trafić i do tego pokazać w zergu co i jak powinien robić ).

Witajcie

Kolejna niszowa produkcja na kanale . Tym razem witam was w świecie "dziewiątego miecza " . Gra swoją stylistyką przypomina bardzo BOI od PWE , ba nawet ma wbudowanego in game bota w klienta :) Także jeżeli macie mało czasu na granie może to pozycja dla was ?

Od 27 września do 3 października będzie miał miejsce kolejny Free Trial Week . Więc dla ciągle zastanawiających się czy warto ściągnąć i spróbować darmowego tygodnia w gw 2 szybki gameplay z nie dawno wprowadzonego trybu gry , czyli solo areny która dostała swój własny ranking na stronie :) Zapraszam

Drugi filmik związany z darmowym tygodniem gw 2 ( 27.09-3.10.2013 ) . Tym razem jednak szybkie spojrzenie na "monstra" , czyhające na zagubionych poszukiwaczy przygód w świecie Tyrii . Nie są to oczywiście wszystkie bossy czy też mini-bossy , wybrałem moim zdaniem jedne z ciekawszych . Nie przedłużając zapraszam :)

Co by tu dużo pisać . Przedstawiam wam build pvp na elementaliste , który używam w obecnej mecie. Jak zapewne zauważycie nie różni się mocno od standardowych jednak niektóre traitsy mam zmienione pod siebie. Także utility własnego uznania . Dodałęm do buildu podstawowe combo s/d jakie powinno sie wykonywać .Działanie buildu macie w wcześniejszym filmiku z solo areny .

Witajcie w kolejnym nowym patchu. Tym razem został dodany stały content do gry, a mianowicie kolejna scieżka do TA . Dostępna na 80 lvl + , także szykujcie swoje bronie i zbroje na podbój :) Dzisiejszy odcinek prezentuje cały dungeon , wraz z poradami na poszczególne bossy . Miłego oglądania

Dziś szybki poradnik jak w łatwy sposób zdobyć gear dla swojej postaci na low lvl-ach . Zauważyłem że sporo osób biega w gearze wyłącznie z questów . Nie zwracają uwagi na monety które wpadają im do "kostki" . W tym mini poradniku skupiam się na coinach żelaznych , brązowych oraz srebrnych .

Kolejny mini poradnik jak zdobyć własny dom w aionie . Co prawda początkowo mamy dostęp tylko do jednego pokoiku w apartamencie , ale od czegoś trzeba zacząć :) . Quest jest szybki i przyjemny a nagroda warta minimalnego wysiłku . Z nagrania dowiecie się również jak umieszczać meble , gdzie je kupować , jak zmienić naszą "klitke" na vile .