T4l4r kanał youtube

Nowa moba na rynku zawsze się przyda . Tym bardziej że wprowadza troche nowości mianowicie system petów oraz craftu :) Zapraszam

Kolejna moba która zawojuje rynek 14 marca :) Tym razem jednak bohaterowie znani i lubiani przez cały świat . Witajcie w DC Multiverse ! Jeżeli marzyliście o zagraniu batmana lub jego mroczną stroną nic nie stoi na przeszkodzie !

Witajcie:) Jako że NDA zostało zniesione czas podzielić się z wami informacjami o WS . W filmiku szybkie informacje poglądowe bez zagłębiania się w szczegóły :)
Ps. Model płatności p2p z możliwościa kupywania abonamentu za gold z gry

Ostatnia beta ESO więc czas na małe podsumowanie + dodatkowe informacje dla niezdecydowanych jaką rasą lub klasą zagrają . Na sam koniec troche soczystego pvp :)

Jako że gameforge dorobi sie 9 kwietnia patcha 4.5 w swoim kliencie aiona . Czas spojrzeć na zmiany jakie wniosła aktualizacja ( patch notes ) . Trzeba przyznać że jest ich sporo . Na samym wstępie nowa klasa aethermech / ethertech ( rozwinięcie strzelca ) . dwie nowe instancje , system glory/honor, nowy gear.

Witajcie w świecie Nosghot . Wszyscy fani przygód Kaina kojarzą zapewnę tą nazwę :) Niesety nie przyjdzie nam się wcielić w naszgo ukochanego upadłego wampira :( Powyższa produkcja jest grą akcji oglądana z perspektywy trzeciej osoby . Obecnie trwaja closed beta testy także trzeba liczyć na szczęscie ^^ Tak czy inaczej zapraszam do świata odwiecznej walki wampirów przeciwko ludzią ...

PS . Sry za glos jeszcze nie do konca zeszła mi chrypa :(

Wraz z prima aprilosowymi żartami zniesiono NDA odnośnie dead island epidemic . Gra według mnie przeznaczona w dużej mierze dla fanów zombie oraz seri the walking dead. Swoją "kreskówkową" stylizacją oraz "universum" nawiązuje do powyższego tytułu . Także zapraszam w troche inny świat Mob-y

Wiem miał być jeden odcinek ale jak się okazało kumpel miał klucz na 3 dniowy headstart wiec why nie wykorzystać . Randomowe PvE w świecie ESO :)

Witajcie .
Jako że z moim głosem do końca jeszcze nie jest dobrze a "coś" na kanał należy wrzucić . Wpadłem na pomysł dodawania gameplayów bez komentarza od tak z muzyką w tle ^^ Zapisałem się na team arenę jako gracz solo i ku mojemu zdziwnieniu....... no właśnie co ? Obejrzyjcie zrozumiecie ^^

Witajcie w świecie hybrydowego mmo jakim jest Argo Online. Według mnie gra jest bardzo nie doceniona przez graczy i słąbo reklamowana przez wydawcę a daję mase frajdy. Świat jest mega rozbudowany multum questów , insyacji , world bosy dodajcie do tego miodne pvp i czego chcieć więcej . Szkoda tylko małej populacji :(

Witajcie:) Czas tygodniowej open bety w WS . Wpadła mi więc myśl nagrania pierwszego batlegroundu w modzie capture the flag ( a dokładniej maskę ) dla tych którzy jeszcze namyślają się na zakupem wyżej wymienionego tytułu .

Witajcie . Tym razem zapraszam was do świata pixelowych bloczków a dokładniej Minimum. Dwa słowa które opisują tą produkcję w 100 % to Minecraft + Titanfall w jednym :)

Witajce w closed becie "next gen" mmo a dokladniej Black Gold Online . Produkcja ta pochłonęła miliony dolarów czy jest warta swojej ceny przekonajmy się .
Ps. Next Gen objawia się chyba w systemie płatności " pay for lot" czyli płać za drop.....

Witajce dzis odcinek o PvP w BGO :) Mode ten bardzo przypomina siege z ta różnicą ze musimy kontrolować trzy pkt aby wygrać .
PS. Błąd z niewidzialnymi przeciwnikami został naprawiony :)

Witajce w reaktywowanym elemencie pierwszego living story . Baza czterech wiatrów zawitał ponownie do świata Tyrii z tą jednak różnicą iż fundusze zebrane podczas eventu przekazanę będą na odbudowe Lion Arch. Zapraszam do zabawy :)

Dziś mała fajna i przyjemna gierka na odstresowanie a mianowicie Magicka Wizard Wars . Jest to moba z tą jednak różnicą że nie mamy żadnych minionów czy wieżyczek do zniszczenia a tylko i wyłącznie czyste pvp :)

Lubicie się bać ? Krzyczeć z przerażenia ? Zapraszam więc do świata Fear Online :)

Dziś pierwsza "instancja" pve a mianowicie Adventure Riot in the Void . Opowiem o ogólnym założenu tych przygód oraz pokaże progres pierwszej scieżki.

Poradnik jak zainstalować addony oraz przedstawienie kilku najbardziej przydatnych :)

Podstawowe informacje o craftingu :) Wszystko dla młodego "twórcy"