T4l4r kanał youtube

Szybkie spojrzenie na Hazard OPS . Bez zbędnego zagłębiania się szczegóły :) W końcu każdy shooter jest podobny

Broda :lol:

Jak zaczynałem grę w Aiona to Twoje filmiki pomogły mi kilka razy. Dobra robota!

Powodzenia na YT

Cieszę się :) Thx za koment

Swordsman Online jest przedstawicielem zachwytu kultura azjatycką . W tytule tym wcielimy się w adepta jednej z 10 bardzo dobrze znanych nam szkół walki min Wu-Tang , Shaolin itd.

Witajcie w świecie decepticonów . Tak tych złych którzy chcą zniszczyć ziemię aby zdobyć jak najwięcej energonu . Nie kojarzycie tej historii ? Nie ważne może lubicie "mechy" ? Też nie ? Chcecie odwiedzić raj złomiarzy ? Wiedziałem że to was przekona zapraszam do gameplaya :)

Witajcie po raz kolejny w świecie pixelów ... Jakaś nowa moda? Ehh japierw wysyp mobo podobnych gier teraz pixel era? No cóż są gusta i guściki . Także zapraszam do świata Trova mmorpga od Trion . Mam nadzieje że fanom minecrafta przypadnie do gustu . Obecnie trwa Alpha.

Witajcie w niesamowitej karciance mianowicie Magic 2015 Duels of the Planeswalkers . Jezeli szukacie wiekszego wyzwania niz Hearthstone to jest wlaśnie gra dla was :)

Jedyna przeszkodą jest model platności b2p ( koszt okolo 10 Euro ). Jednak na prawdę warto wydać te 30 + zlotcyh aby chociaż poczuć klimat protoplasty wszystkich karcianek.

Swiat mmo nie daje nam dużego wyboru w bijatykach , więc czas przyjżeć się świeżynce , która moża zawładnie waszymi kontrolerami na dłużej :) Miałem nadzieje że Namco da nam naprawdę dobry tytuł jednak torchę się zawiodłem ( wiem to tylko beta ) . Na ekranie panuje zbyt duży chaos , uboga ilośc kombinacji , nie blokowalne comba ehh....

Witajcie w krótkim podsumowaniu co dał nam September Feature Pack 2014 . Szybkie informacje na temat nowego UI aukcji , craftu , nagród pvp , nowe plecaczki , skile world vs world , garderoba , miniony , combat log , easy lvl up

Wyglądasz jak student i prawiczek, a nie potrafisz prawidłowo postawić znaków interpunkcyjnych. Jak ty chcesz zarabiać pieniądze w tak banalny sposób, kiedy mózgiem jesteś gdzieś w podstawówce? Jezu, jezu, jezu... kiedy to się skończy.

Hmm chyba się popłacze ;/ a biuuuu ok już . Wycieram łezki .... Gotowe .... Hlip .... A kto powiedział, że chce zarobić ? Nagrywam dla funu, nie pieniędzy. Widocznie dla kogoś z tak "wybitną inteligencją " jest to nie do pomyślenia, że można coś robić dla własnej przyjemności :)

Hmm chyba się popłacze ;/ a biuuuu ok już . Wycieram łezki .... Gotowe .... Hlip .... A kto powiedział, że chce zarobić ? Nagrywam dla funu, nie pieniędzy. Widocznie dla kogoś z tak "wybitną inteligencją " jest to nie do pomyślenia, że można coś robić dla własnej przyjemności

Zwracam ci uwagę na popełniony błąd, a ty zaczynasz mi się tłumaczyć i robić ze mnie idiotę. Jeżeli dla własnej przyjemności całe dnie ściągasz gry, nagrywasz filmy z nich i montujesz, gadasz od rzeczy sam do siebie i traktujesz to jako dobrą zabawę... No cóż. Mówią, że to ja jestem nieszczęśliwym człowiekiem. No nic, miłego robienia z siebie pajaca. Jakbyś nagrywał jedną grę, najlepiej streamował i miał coś do powiedzenia, nawet bym ci uwierzył. Jakość słaba, głos jakbyś miał jajca w imadle. Sukcesów życzę.

Witajcie w pierwszym odcinku z ArcheAge . Taki mały poradnik jak zdobyć pierwszego peta ( wilka ) dla naszej postaci ( nui/elf ) . Quest można zrobić już na lvl 10 jednak i tak nasz "przyjaciel" może biegać koło nas dopiero od 20 lvl.

Witajcie w drugim odcinku z ArcheAge . Następny krótki poradnik . Tym razem zajmiemy się naszymi "bat skrzydłami" gliderem . Wiadomo podstawowy jest strasznie wolny ale za mała kasę 1.75g + 75 labora możemy uzyskać niezły wynik :)

Witajcie w odcinku z evolve gry w której tak naprawdę nie wiadomo kto jest zwierzyną a kto łowcą . Przedstawie wam rozgrywkę z oczu kochanej besti . Głównym zadaniem na początku jest unikanie konfrontacji i zdobywanie pożywienie by ewoluować a później zaatakować potężną formą "łowców"

FULL HD 60 FPS

Drugi odcinek z evolve tym razme staniemy po stronie łowcy . Jednak rodzi się pytanie czy to na pewno my jesteśmy myśliwym ?

Witajcie w nowej serii . WiadoMMO czyli informacje o minionym tygodniu w swiecie mmo :) Postaram sie nakreslac najwazniejsze wydarzenia danego tygodnia . Może odnajdziecie informacje którą przegapiliście lub też dowiecie się czegoś zupełnie nowego

Witajcie w drugim odcinku WiadoMMO . Tym razme mam dla was az 17 newsów ! Tak toche się tego zebrało . Oczywiście to nie śa

wszytski możliwe informacje ale te najwżniejsze ( przynajmniej z mojego pkt widzenia ) . Także zapraszam !

Witajcie w trzecim odcinku WiadoMMO . Tym razme mam dla was az 16 newsów ! Jeden mniej niż poprzednio ale o wiele bardziej ciekawe i znane tytuły . Oczywiście to nie są wszytskie możliwe informacje ale te najważniejsze ( przynajmniej z mojego pkt widzenia ) . Także zapraszam !

Jako że od premiery minęło trochę miesięcy , postanowiłem wrócic do WS i spojrzeć co tam nowego . Okazuje się ze masa bugów oraz braków w contencie została usunięta i teraz naprawdę oplaca się rajdować . Gear został zrewampowany dzięki czemu dungi już nie są potrzebne nam tylko na attument , rajderzy w końcu mają po co walczyć :)

PS. prosze moda o zmiane w temacie z brodagra na T4l4r :)